Meidät huijattiin ostamaan homotalo - voimmeko purkaa kaupan?

  • Viestiketjun aloittaja "teija"
  • Ensimmäinen viesti
"vierailija"
Homous ja sairaus ja sairaudet tarttuvat, joten jonkinlainen antibioottikuuri ainakin pitää heti saada. Innostuisikohan Räsäs-Päivi tulemaan paikalle vihkiveden kanssa? Käykää nyt ainakin kaatamassa niiden arkkihomojen hautakivet - osoitatte paikkakunnalla, että teillä ei ole mitään sympatioita mitään homoja kohtaan.
 
Koskenkorvatar
Ostimme noin 5 vuotta sitten vanhan talon jossa oli asunut heteropariskunta. Mies oli ollut alkoholisoitunut vaimon- ja lastenhakkaaja. Muistona on nyrkin kokoisia reikiä seinissä ja kertomuksia naapureilta, kuinka nainen lapsinensa juoksi usein miestä karkuun pihan puuvajaan. Näitä perheväkivallan omaavia rakkaudettomia omakotitaloa, kerrostaloja ja muita taloja löytyy Suomesta vaikka kuinka paljon! Teillä on kyllä ollut tosi huonoa tuuria jos kohdallenne on osunut talo jossa on ollut rakkautta! Tehkää valitus!
 
uhkan
Nyt ei auta muu ku lähtä käymään sukupuolenvaihdosleikkauksessa toisella teistä, että voitte joku lespoilla tai homoilla siellä talossa.

muuten kyllä suosittelen lobotomiaa, molemmille!
 
"huolestunut äiti"
minut ja vaimoni taas huijattiin ostamaan asunto, jossa oli asunut imbesilli punaniskapariskunta, heteroitapa tietenkin! Oikein kuvottaa. Lapset ovat jo alkaneet heittää huolestuttavan jälkeenjäänyttä läppää. Saammekohan rahamme takaisin?
 
Lespo
VOI JESTAS, ETTÄ VOIT OLLA TYHMÄ! Mä ottaisin helisemisen aihetta jos kyseessä olisi esim jonkun massamurhaajan talo, mutta sekin olisi vaan kuvottava ajatus, ei mikään "polttakaa tää talo ja koko pitäjä samalla".
 
:reps:
Ihan oikeesti nimimerkki "teija": HANKKIUDU HOITOON! (nauraa vedet silmissä näille loistaville vastauksille, mitä ihmiset kirjoittelee! Te ootte parhaita!) Ei ole mitään homoja vastaan, mutta silti ahdistut, kun kaupassa osoitellaan sua ja lapsiasi, missä keskiajalla sä ressukka oikein elät?

Viikonloppuni pelastus, sainpahan kunnon naurut tän viestiketjun lukemisesta. ;-)
 
"maimai"
Ihan oikeasti suosoittelen sulle terapiaa tai jotaki...ymmärrätkö oikeasti kuinka pellen teet itsestäsi ?? No ainaki saatiiin meidän perheessä hyvät naurut :D

Nii myy se vaikka jollekki homopariskunnalle.... muahahaa....
 
"Ville"
Ensimmäisenä on syytä tarkistaa, että alapohja on tiivis ja tuuletus on hoidettu asianmukaisella tavalla. Itiöitä vaarallisempi Homokaasu on näkymätöntä ja hajutonta, ja aiheuttaa oireita välittömästi. Homokaasun pääsy huoneilmaan estetään samoin kuin radon-kaasunkin. Tarkempia toimintaohjeita: http://en.wikipedia.org/wiki/Homokaasu
 
"teekuppi"
Oli trolli tai ei(?), 50 vuoden romanssi on jotain mistä hyvin moni heteroki voi vain haaveilla. Yksi omien tuttujen pisimpiä yhdessäoloaikoja on nimenomaan homoparilla. Herttasia miehiä molemmat.
 
___hencca_
[QUOTE="teija";24299992]Ei saa pelotella. Väännetäänpä vielä rautalangasta. Miltä teistä tuntuisi jos ostaisitte käytetyn auton ja myöhemmin ilmenisi, että se on entinen valtakunnanhomon auto ja sinulle naurettaisiin sen takia?[/QUOTE]

Tuntuisi siltä, ettei sillä naurajalla olisi ihan kaikki palikat pelissä mukana.
 

Yhteistyössä