Epäiltiin lapsella nokkosihottumaa ja nyt sitten sanoivat eskarissa, että on tartuttanut muihin parvorokon. :(

  • Viestiketjun aloittaja voi kökkö
  • Ensimmäinen viesti
D44
[QUOTE="vieras";24690624]On se sitten hemmetti jos vanhemmat ei yhtään viitsi tarkemmin katsoa kun lapsi on kipeä![/QUOTE]

No mutta, nokkosrokko ei tartu eikä sen vuoksi tarvitse olla poissa....
 
Fleur de la Cour
Ensinnäkin sinulla on lääkärinlausunto asiasta, että lapsi voi olla päiväkodissa, toisekseen voi hyvänen aika kun noi raskaanaolevat sitten vouhottaa tautien kanssa. On olemassa ammatteja joissa altistuu sairauksille. Saahan sairaanhoitajat ja lääkäritkin lapsia. Otapa asiasta yhteyttä tahon esimieheen, ihan oman mielenrauhasi vuoksi.
 
vaikeaa
Ilkeitä juttuja tuollaiset. Kaikkien päivähoidon piirissä olevien kyllä pitäisi varautua siihen että kaikenlaisia tauteja liikkuu ja tarttuu. Ei ole helppoa olla vanhempana kun haluaisi olla viemättä sairasta lasta hoitoon, mutta vapaita ei kuitenkaan saa helposti. Eikä ole helppoa hoitajillakaan joiden tehtävä on pyrkiä estämään tautien leviämiset. Se on muuttunut mahdottomammaksi henkilökunnan vähyyden ja työtehtävien muuttumisen takia. Ei ole niitä, ketkä oikeasti ehtisivät huolehtia hygieniasta ja puhtaudesta päiväkodeissa. Ainakaan siellä, missä avustava henkilökunta on poistettu.
 

Yhteistyössä