*

gmailin roskakori. Missä se on??
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 4. Osumia 4

Ketju: gmailin roskakori. Missä se on??

 1. #1
  mis mun roskis
  Vierailija

  gmailin roskakori. Missä se on??

  En löydä mistään sitä. Poistan aina viestejä ja tulee ilmoitus, että siirretty roskakoriin, mutta sitä roskista ei näy missään. Huomasin tämän katoamisen jo kuukausia sitten, mutta en ole moista kaivannut. Ennen roskakori näkyi selvästi (tai siis se palkki). Nyt on mahdollisesti joutunut tärkeitä viestejä sinne joita en ole edes päässyt lukemaan. Tilasin tuotteita sivustolta jossa sanottiin, että joskus heidän viestinsä joutuvat suoraan roskakoriin. Epäilen, että siellä nyt ovat kun mitään tilausvahvistusta ei ole tullut ja jo viime viikolla tuotteet tilasin.

  Osaako kukaan auttaa?

 2. #2
  "Vieras"
  Vierailija
  Mene asetuksiin. Sieltä pystyt määrittelemään mitkä kansiot sinulla näkyy siinä vasemmalla puolen ja mitkä on piilossa. Nyt sinulla on roskis piilossa.

 3. #3
  Vasemmalla sivulla on se lista eri kansioista (Postilaatikko, Luonnokset jne.) Kun olen luonut omia kansioita, niin ne roskakori ja roskaposti -kansiot olivat tippuneet järjestyksessä alas. Eli jos sulla on siinä noiden kansioiden alla otsikko "x lisää" niin avaat sen ja siellä se roskis luuraa. Voit raahata sen sieltä takaisin näkyviin.

  Ja siis ne epämääräiset mailit sun muut menee roskaposti-kansioon, ei suoraan roskikseen.

  EDIT: Jep, saman voi tehdä asetusten tunnisteet kohdasta.
  Viimeinen muokkaaja ansarikukka; 03.10.11 21:44.

 4. #4
  roskiksensa löytänyt
  Vierailija
  Kiitos avuista, löysin sen

  ap

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT