Tässä pohdin kuivamuonavaihtoehtoja, eli nappuloita koirille

  • Viestiketjun aloittaja vertailee
  • Ensimmäinen viesti
vertailee
Tällä hetkellä käytössä on kallis (n. 70€/14kg säkki) eläinkaupan jälleenmyymä Purina-merkki. Koiria on tulossa taloon lisää, niin...

Olen miettinyt jotain halvempaa vaihtoehtoa, ihan perus markettikamaa en ajatellut ostaa. Mutta miten on tuo hau hau champion-nappula, sehän ei ainakaan vehnää sisällä?!
 
Minkä kohdan laitoin epäselvästi? Tarkoitus oli vaihtaa halvempaan, mutta kuitenkin laadukkaaseen nappulamerkkiin.

Jahti&Vahti ei sovi yhdelle koiristani, se haisee ja kakka on kummallisen väristä, vaikka eihän siinä edes pitäisi olla mitään väriaineita. : /
acana säkillä on kyllä hintaa, mut meijän kahelle isolle koiralle tulee halvemmaks kun esim. jahti&vahti. annoskoko on pienempi.
 
Royal Caninia syötän omilleni. Ja syötän myös silloin, kun taloon tulee kolmas (ja neljäs) koira.

Maksaa ehkä enemmän kuin moni muu safka, mutta eipähän ole ongelmia tuota ruokaa koirille syöttäessäni ollut. Joskus kun on ollut toisinkin. Ostin eläinkaupasta Bosch-merkkistä ruokaa ja puolen vuoden käytön jälkeen koirilta lähti karvat silmien ympäriltä. Diagnoosina pari puutostilaa. Tuli melko kalliiksi sitten maksaa lekurit ja lääkkeet...ei olisi kannattanut muutamaa kymppiä säästää per säkki, kun sen sai maksaa myöhemmin tuplana takaisin.
 
1982
hauhaun lihapitosuus parempi ku monessa markettiruoassa, meillä sitä syöty täydennyksenä,eli aina kupissa. 100% tyytyväisyystakuu ni saahan siitä rahat takasin jos se ei jostain syystä ole hyvä. mut tosiaan tuo viljattomuus plussaa, meil herkille vatsoillekkin sopinu, eikä jätökset oo järjettömiä. sit on tietysti profine yks hyvä,mut meille se ei sopinu, korvat alko töhnimään. profine oli n 45e/15kg. jahti&vahti teki oiretta kanssa. tapauskohtasta, kannattaa vaan kokeilla. mut yhdelläkään mei koiralla ei oo ollu hauhausta oireita ja liukas, kiiltävä turkki molemmilla:)
 
kyllä
Purina, Eukanuba ja RC ovat kaikki huonolaatuista skeidaa, siis sitä "markettikamaa".
Mäkin suosittelen Acanaa, se ei todellakaan tule merkittävästi kalliimmaksi, koska laadukkaampi ruoka = pienempi annoskoko.
 
Royal Canin on semmoinen, mikä sopii meidän molemmille koirille. Helposti alkaa ulostemäärät kasvamaan, vaalenemaan ja haisemaan muista merkeistä tai ainakin niistä markettimerkeistä, jota olen kokeillut. RC ei ole pahan hintaistakaan, kun löytyy nettikaupoista edullisempia kahden säkin tarjouksia.

Acanaa syötettiin kolme vuotta sitten meidän vanhemmalle koiralle ja koira alkoi ulostaa kolme kertaa päivässä entisen yhden kerran sijaan.
 
.......
Alkuperäinen kirjoittaja kyllä;25626347:
Purina, Eukanuba ja RC ovat kaikki huonolaatuista skeidaa, siis sitä "markettikamaa".
Mäkin suosittelen Acanaa, se ei todellakaan tule merkittävästi kalliimmaksi, koska laadukkaampi ruoka = pienempi annoskoko.
Voisinko saada perustelut, miksi Purina, Eukanuba ja RC on huonolaatuista ?
 

Yhteistyössä