Kylmä varasto ja vaatteiden säilytys

  • Viestiketjun aloittaja "Vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
Hei. Ollaan muuttamassa kerrostalosta rivariin ja aloin miettiä tavaroiden säilytystä. Rivarissa on vain kylmävarasto ja meillä paljon vaatetta sun muuta mitä on säilytetty kerrostalossa "häkkikopissa" joka on lämmin.
Pystyykö vaatteet säilyttää kylmässä varastossa niissä tyhjiöpusseissa jotka imetään imurilla litteiksi? Pitääkö ne pussit homeen loitolla?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25636113]Ei niissä kylmävarastoissa voi säilyttää edes lastenvaunuja. Kaikki homehtuvat. Lue tyhjiöpussista kuinka pitävä se on![/QUOTE]

No kun niissä lukee et estää homeelta mut ei sitä että kylmässä vai pelkästään lämpimässä säilyttäessä.Siksi kysyin että tietääkö joku täällä.
 
"vieras"
Aino-tyhjiöpussit ovat hyvä apu kodin säilytykseen ja pitempiaikaiseen varastointiin. Tyhjiöpussien avulla säästät tilaa enimmillään jopa 75%. Tuote perustuu tyhjiöideaan, jossa ylimääräinen ilma imetään pois pussista pölynimurilla. Näin tekstiilit tiivistyvät ja säästävät tilaa. Pussit suojaavat tuotteet myös kosteudelta, homeelta, hajuhaitoilta ja hyönteisiltä. Tyhjiöpussit kestävät myös pakkasta!
 

Yhteistyössä