Runkkaako muka kaikki miehet? Jos pimppiä saa melkein aina kun haluaa

  • Viestiketjun aloittaja Ldldö
  • Ensimmäinen viesti
"Nasu"
Jos vaimolta kysytään, niin en varmaankaan harrasta.. Käytännössä kuitenkin aina kun vaan saa sen verran omaa rauhaa, että onnistuu. Useita kertoja viikossa kuitenkin mielellään.
 
"Setämies"
[QUOTE="...";25752331]Ei minunkaan mieheni. Olen nimittäin yrittänyt kannustaa, että jos siltä tuntuu niin tee niin, silloin kun ei jostain syystä voi harrastaa seksiä (kuukautiset tms.)... mutta ei :D Sanoo että ei se tunnu enää miltään kun se ei ole "todellista". Olen myös yrittänyt olla avomielinen ja sanoa että katso ihan rauhassa pornoakin jos siltä tuntuu, mutta sanoo ettei tykkää siitäkään, vaan se ällöttää.

En minäkään silti erityisemmin tykkää itsetyydytyksestä, varmaan osittain siksi että minulla on aina ollut melko vaimeat klitorisorgasmit...[/QUOTE]

Miksi kuukautiset olisi este seksin harrastamiselle?
Sotkeehan se vähän ja kielileikit jää aikalailla pois, mutta muten?

Ja kyllä, (lähes) kaikki miehet runkkaavat vaikka saisi pimppiä päivittäin.
Miksikö? Koska oma kiva on kivaa, ei se ole seksistä pois, eikä todellakaan parisuhdeseksiä korvaa.
 
janezky
Sorry rinsessa ja kaikki rinssitkii. Juttu vaa meee nii et ku oot tarpeeks mibta lasta tehny 5-8 bi kyllä rt imppii saa ku korkeintaa naapurista, muijaltas saat ekat 7 - 11vmut sit et okinö 0
 
janetzky
No jos aina ky oikaa yrittää jja ei ikuna suunnillee saa ni paras on käsi.
Koska jos meet vieraisiise o heti ero .

Uiteki uijifen pitös vähä enempu pirää äijost huolta, ottau vaik posee artin väkein, ni jo alkas hommat sylaa
 
"Janet"
jos ei saa pimppii niin omaa syytä, surkimukset. naiset kyllä seksiä haluaa ja sitä harrastaa, jos ei oman miehen kanssa kiinnosta niin naisella on aina joku. hyvät miehet todellakin sa vaimolta usein. ja huom naisetkin runkkaa, se on helppoa ja nopeeta. vaikkei korvaa kyrpää.
 
terettu
[QUOTE="Janet";30718372]jos ei saa pimppii niin omaa syytä, surkimukset. naiset kyllä seksiä haluaa ja sitä harrastaa, jos ei oman miehen kanssa kiinnosta niin naisella on aina joku. hyvät miehet todellakin sa vaimolta usein. ja huom naisetkin runkkaa, se on helppoa ja nopeeta. vaikkei korvaa kyrpää.[/QUOTE]
Aivan samaa mieltä. Näin käy ennemmin tai myöhemmin. Lisäksi tähän kuuluu se, että naisen tarttis saada edes jollain tapaa tyydyttävää seksiä mieheltää.
 
viers
Lääkäri joskus sanoi että mies joka ei runkkaa, se ei ole terve. Se on kait niin ominaista miehille, että oli parisuhteessa tai ei, niin sitä esinahkaa kuuluu venytellä.
 
"Reiska"
En runkannut silloin kun meidän parisuhteessa vielä oli seksiä, mutta nykyään on pakko jotenkin paineet purkaa. Seksi naisen kanssa on kummiskin mukavempaa kun on nainen joka tuntee sen verran hyvin että osaa tyydyttää täysin.
 

Yhteistyössä