*

marsu lemmikkinä
+ Vastaa ketjuun
Näytetään tulokset 1 - 15. Osumia 15
Tykkääjät2Tykkää
 • 2 Lähettäjä marsufarmi

Ketju: marsu lemmikkinä

 1. #1
  lemmikin haluava
  Vierailija

  marsu lemmikkinä

  Onko jollakin kokemuksia marsusta lemmikkinä? Mitkä ovat mielestänne hyvät tai huonot puolet, kun on kotona marsuja? Kovasti mun tekisi mieli ostaa pari sellaista. Allergiatestit täytyisi ensin kuitenkin tehdä miehelle, kun joitakin allergioita hänellä on todettu.

 2. #2
  "aloittaja"
  Vierailija
  nostan

 3. #3
  "vieras"
  Vierailija
  Lapsuuden muistoja, en todellakaan pidä marsuista.
  Ne vinkuu ja vitisee,joskus kovaankin ääneen, kusta ruikkivat vähän minne sattuu ja muistaakseni haisevat virtsalle melko usein. Ja ne puree.

 4. #4
  "vieras"
  Vierailija
  Mukava lemmikki, kivempi kuin joku hamsteri. Häkkiä pitää putsata aika usein, alkaa muuten kusi haisemaan.

 5. #5
  "sipsi"
  Vierailija
  Kokemusta löytyy niin omasta nuoruudesta kuin nyt tyttären marsuista viimeisen 8v ajalta Just siivosin häkin (marsuja kaksi), eivät niin helppohoitoisia ja vaivattomia ole, kuin äkkiseltään kuvittelisi.

  Ja kannattaa mies testata; marsu on pahimpia allergisoijia...

 6. #6
  "asd"
  Vierailija
  Kuten kaikissa lemmikeissä myös marsuissa on jonkin verran työtä, häkkiä olisi ihan hyvä joka päivä siivota (pissapaikat enimmäkseen). Tuoreruokaan voi mennä vähän enemmän rahaa, c-vitamiinit täytyy muistaa. Toki myös kaikki kynsien leikkaukset ja tietenkin turkista riippuen täytyy sitäkin harjata ja hoitaa.

  Joka päivä juoksuttamista ja seuran pitämistä, marsu kun voi kuolla yksinäisyyteen. Muuten marsu on kyllä kiva ja seurallinen eläin, elääkin myös sen neljästä vuodesta eteenpäin.

 7. #7
  "aloittaja"
  Vierailija
  Kiitos kaikille vastauksista! Lisääkin saa mielellään laittaa kokemuksia.

 8. #8
  "vieras"
  Vierailija
  Marsun huonot puolet: Marsu on tyhmä, todella tyhmä. Se ei osaa kuin huutaa kui- kui- kui ja tosi kovalla äänellä. Marsu papanoi joka paikan, sillä on vilkas aineenvaihdunta. Marsu säikähtelee kaikesta, hypähtelee, säpsähtelee. Se on syntynyt saaliseläimeksi, kasvissyöjäksi. Kesykin marsu menee hyvin äkkiä siihen tilaan, että mua jahdataan mä kualen!

  Marsun ruokinnassa pitää huolehtia, että se saa tarpeeksi c- vitamiinia. Marsu ei osaa tuottaa sitä itse, elimistössään. Kaikki muut nisäkkäät osaavat paitsi ihminen, isot ihmisapinat ja marsu.

  Marsun hyvät puolet: Marsu on päiväaktiivinen, se nukkuu yöt. Marsu on suloinen, siis tosi suloinen lemmikkinä, jos sitä hoitaa hyvin ja oikein. Marsut ei pure.
  Marsulla on todella söpöt korvat. Millään muulla eläimellä ei ole niin söpöjä korvia.

 9. #9
  marsufarmi
  Vierailija
  Musta se kui-kui-kui on ihana eikä niitä ainakaan unohda ruokkia, kun huolehtivat itse kerjäämällä heti kun jääkaapin avaa
  Anatolia ja Tatja tykkäsi tästä.

 10. #10
  miks mua ei varoitettu
  Vierailija
  Haisevat, pölyävät, eivät kesyynny. Kakkaavat koko ajan ja pissaavat. Ovat todella arkoja. En suosittele.

 11. #11
  Ihania, helppohoitoisia, puheliaita, hassuja, kesyyntyvät (ainakin mun marsu ja veljen marsu ja kavereiden marsut oli tosi seurallisia)....haluaisin 2 sellaista mutta kun on jo kani niin en mä nyt viitsi ottaa

  Ja korvat. Ne on ihanat . Takajalat taas on koomiset. Tai oikeastaan koko marsu on koominen olento

 12. #12
  "sipsi"
  Vierailija
  Lylleröitähän nuo on Pullet massut, sukkulamainen olemus ja pikkuiset rääpälejalat - ja minikokoiset norsunkorvat

  Mutta kyllä noissa töitä riittää... Ja yökiljunta on melkoinen, jos jääkaapille erehtyy. Ääni muistuttaa palopilliä, ei uskoisi, että nuin pikkuisista elikoista lähtee niin hirveä ääni

 13. #13
  chibbe
  Vierailija

  Hohhoijaa

  Ei nyt niinkään kilju jos niitä ruokkii, marsulla pitäisi aina olla ruokaa. Eivät haise, ja purevat vain sillon jos niitä ei totuta ihmisiin (kuten muutkin eläimet tekevät) Eivät todellakaan ole tyhmiä, marsuille voi opettaa paljon käskyjä ja temppuja samoin tekemään tarpeet hiekkalaatikon kaltaiseen koppaan.Jos marsu pelkää niin yleensä sen takia koska sitä ei ole totutettu "häkin ulkopuoleiseen " maailmaan. Jotenki tuntuu että tänne on ajautunut jälleen kasa ääliöitä jotka eivät tiedä mitään marsuista :'D

 14. #14
  "julia"
  Vierailija

  marsut

  Minulla marsuja on ollut koko ikäni poikanen kannattaa totuttaa ihmiseen varhain häkki putsata usein

 15. #15
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja miks mua ei varoitettu Näytä viesti
  Haisevat, pölyävät, eivät kesyynny. Kakkaavat koko ajan ja pissaavat. Ovat todella arkoja. En suosittele.
  Sen lisäksi kiljuvat kuin palosireenit.

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT