Voiko smetanan korvata ranskankermalla?

"..."
Smetana on maultaan happamampaa, kuin ranskankerma. Mitä ruokaa teet? Jos tuote tulee ruokaan sellaisenaan (blinin, keiton päälle) maulla on väliä. Ei tietysti estä kuitenkaan tekemästä.
 
[QUOTE="...";25869921]Smetana on maultaan happamampaa, kuin ranskankerma. Mitä ruokaa teet? Jos tuote tulee ruokaan sellaisenaan (blinin, keiton päälle) maulla on väliä. Ei tietysti estä kuitenkaan tekemästä.[/QUOTE]

Uunikalaa ajattelin. Kaapissa on yksi purkki ranskankermaa, sen saisi kätevästi pois... ohjeessa vaan on smetanaa.
 
"vieras"
Uunikalaa ajattelin. Kaapissa on yksi purkki ranskankermaa, sen saisi kätevästi pois... ohjeessa vaan on smetanaa.
Voit korvata. Ovat hyvin lähellä toisiaan, smetana vain vähän rasvaisempaa. Molemmat sopivat sosekeittojen päälle yms. En keksi yhtään ruokaa, missä olisi EHDOTTOMASTI käytettävä jompaakumpaa, eikä sitä voisi korvata toisella.
 
"..."
[QUOTE="vieras";25869965]Voit korvata. Ovat hyvin lähellä toisiaan, smetana vain vähän rasvaisempaa. Molemmat sopivat sosekeittojen päälle yms. En keksi yhtään ruokaa, missä olisi EHDOTTOMASTI käytettävä jompaakumpaa, eikä sitä voisi korvata toisella.[/QUOTE]

Venäläinen suolakurkku, hunaja, smetana. Blinit. Borschkeitto. :)
 

Yhteistyössä