AMK:n opettajaksi? Hyvä työkokemus alalta ja AMK tutkinto on. Mitä pitää vielä opiskella?

  • Viestiketjun aloittaja "assu"
  • Ensimmäinen viesti
"assu"
Onko AMK opeja paikalla? Haaveilen open hommista. Yli 10-vuotta liikkeenjohdon tehtäviä takana (keskijohto) mutta haluaisin tehdä jotain muuta.. Haluaisin opettajaksi, onkohan ihan hullu idea? Ja miten hankala toteuttaa, kun ei ole siis mitään korkeakoulututkintoa paitsi tuo liiketalouden AMK. Mulla olisi kyllä paljon annettavaa oman työhistorian valossa. Ja tykkään opettaa! :)
 
"vieras"
[QUOTE="assu";26354282]hei kiitos "vieras".
Onko tosiaan noin "helppoa" - kuulostaa hyvältä!! YAMK haku taisi mennä ohi tältä vuodelta.. jos tekis niitä ensin avoimessa..!! :)[/QUOTE]

Haku meni ja pääskykokeet on joko olleet tai lähipäivinä. Seuraava haku alkaa sitten syyskuussa. Avoimessa voit tosiaan suorittaa ja hakea sitten hyväksilukua. Tutustu huolella opetussuunnitelmiin, että varmasti sitten kelpaa hyväksiluettavaksi.
 
hhhh
Tässä vielä: https://www.opekorkeahaku.fi/opehaku/amkhakuohje?Path=15731;22860;46087;46091

Onnea hakuun! Itsekin olen opiskellut opettajaksi monimuoto-opintoina työn ohessa. En tosin AMK-opeksi vaan lukion opettajaksi, mutta pätevyys olisi myös AMK-puolelle (yliopistossa tehdyt pedagogiset opinnot käyvät myös AMK:hon ja päinvastoin, jos vain muut opetustyöhön tarvittavat pätevyydet ovat kunnossa)
 
"pimpom"
Sitte pitäs olla vielä ylempi korkeakoulututkinto, että olis pätevä. Pelkällä amk-tutkinnolla palkasta tehdään vielä epäpätevyysvähennys etkä tuskin saa vakiduunia. Meillä ainakin määräaikaisina kaikki epäpätevät. Lisäksi amk-sektorilla kovat leikkaukset tulossa, joten voi olla ettei töitä kovin helposti saa.
 

Yhteistyössä