Onko sinun mielestäsi kaksi lasta VAIN kaksi lasta?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
No meillä on sitten kliseinen yhden tytön ja yhden pojan perhe - vielä sillä suurella ikäerolla (6 vuotta). Ja hyvä näin. Toisen perään olisin voinut tehdä aika pian kolmannenkin, mutta jäi sitten tekemättä. Nyt tuntuu, että hyvä näin.
 
ap.
Lapsia tehdään sen verran kuin jaksetaan hoitaa. Minusta on paljon kunnioitettavampaa tehdä "vain" yksi lapsi tai vaikkapa kaksi lasta pitkällä ikäerolla ja hoitaa ne lapset kunnolla KUIN tehdä pakon edessä kolme lasta ja sitten viedä ne pois jaloista tarhaan heti, kun ne osaavat ottaa katsekontaktia. Lapsen ihmisarvo ei riipu siitä, onko hän ainokainen vai sisarussarjan eka, toka, kolmas, viides, viidestoista...
 
  • Tykkää
Reactions: Pikkurouva74
"eeee"
[QUOTE="heppuli";26859858]KAksi lasta on mielestäni aina ollut klisee jos ne ovat tyttö ja poika. Meillä nyt näin on, suunnitelmissa kyllä se kolmas.
Mutta oikeasti sitten kun ajattelee noita ihania lapsia, kukin yksilöitä ja niin arvokkaita. Ei niistä voi sanoa "vaan". Molemmat lahjoja joista olen tyytyväinen. tuttava perhe ei ole toista saanut vieläkään pitkän yrityksen jälkeen. Kun ei voi tietää miksi ihmisillä on kyseinen lapsiluku en arvostele. Oudoksuttaa kyllä, myönnettäköön, ne joilla on selvä valinta että yksi riittää. Mielestäni lapsille sisarukset vaan on niin tärkeitä.[/QUOTE]

Heppulin kannattais vetää itsensä hirteen mielipiteineen. Ei siinä lapset paljon äitinsä perään itkisi, päin vastoin. Sairas olet mieleltäsi. Kyllä se kolmannen lapsen hankkiminen myönnettäköön oudoksuttaa enemmän kuin yhden lapsen valinta. Nääs toisille vanhemmille lapset ovat eläviä, ainutlaatuisia yksilöitä yksinkin, toisille vanhemmille sisaruussuhde on pakkomielle.
 

Yhteistyössä