Mitä mieltä olet sateenkaariperheistä...???

  • Viestiketjun aloittaja "Susu"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="vieras";26948581]Miten sellainen aikuinen, joka voi hylätä lapsen tuollaisesta syystä, on mitenkään turvallinen ja luotettava aikuinen?[/QUOTE] Lainauskorjaus
 
"Hempukka"
[QUOTE="vieras";26948581][QUOTE="hempukka";26948556]

Miten sellainen aikuinen, joka voi hylätä lapsen tuollaisesta syystä, on mitenkään turvallinen ja luotettava aikuinen?[/QUOTE]

Onko joku jossain kohdassa kirjoittanut että joku hylkää jonkun??

Halusin vaan kommenteillani tuoda julki sen että sateenkaariperheet ei ole ihan niin simppeli asia, kuin moni olettaa. Siihen liittyy monia erityispiirteitä joita on vaikea ymmärtää ennen kuin oikeasti elät ko. perheessä tai seuraat perheen elämää hyvin läheltä.
 
Voi miten yksinkertaista!! Tunnetko sinä nämä ihmiset ja heidän taustansa niin että pystyt tällaisen tuomion antamaan??
No oletan ettet valehdellut heistä kun kerroit että hylkivät LAPSIA johtuen näiden vanhempien seksuaalsiesta suuntautumisesta. Jos ihmiset tuollaisia, niin lapsi ei todellakaan heidät menettäessään menetä mitään positiivista.

Jos taas valehtelit niin koko keskustelu on mieletön.
:D
 
[QUOTE="Hempukka";26948658][QUOTE="vieras";26948581]

Onko joku jossain kohdassa kirjoittanut että joku hylkää jonkun??

Halusin vaan kommenteillani tuoda julki sen että sateenkaariperheet ei ole ihan niin simppeli asia, kuin moni olettaa. Siihen liittyy monia erityispiirteitä joita on vaikea ymmärtää ennen kuin oikeasti elät ko. perheessä tai seuraat perheen elämää hyvin läheltä.[/QUOTE]

Se ei ole kyllä mikään sateenkaariperheen erityispiirre, että lapsilla parempi turvallisten ja luotettavien aikuisten kanssa kuin sellaisten jotka hylkivät lasta siksi, ettei satu pitämään lapsen vanhempien seksuaalisesta suuntautumisesta.

:)
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";26946657]En kannata. Kiusataan.[/QUOTE]

Lapsia kiusataan vääränlaisten korvien, vääränväristen housujen, silmälasien, erityisen hyvän tai huonon koulumenestyksen, väärien harrastusten, muka-hassujen (tähän kelpaa mm. Juho tai Maija) nimien tai vääränlaisen perheen vuoksi. Mutta minusta vika ei silloin ole korvissa, housuissa ja niin edelleen, vaan siinä kiusaamisessa. Ratkaisu ongelmaan ei ole yrittää turhaan kaikista muotin mukaisia vaan puuttua kiusaamiseen muuten.
 
  • Tykkää
Reactions: Lex ja Mummeliisa
"vieras"
[QUOTE="mami31";26948184]no mun mielestä 2 samaa sukupuolta ei ole ns. tarkoitettu vanhemmiksi, lapsi tarvitsee sekä isän että äidin.
isän/miehen ja naisen/äidin mallin. Se on minun mielestä lapselta pois.
ajatellaan nyt vaikka vauvaa miespari-perheessä, lapsi ei saa niin luonnollista ja tarvitsemaansa äidin rakkautta,läheisyyttä ja turvaa (ja mahd. äidinmaitoa).se ei ole oikein!

Mutta heidän kiusaaminen on ehdottomasti väärin,sitä en hyväksy![/QUOTE]

Mikä siinä äidinrakkaudessa muka on niin erikoista, etteikö isänrakkaus voi sitä korvata?
 
[QUOTE="Hempukka";26948454]No pikaisesti googlettamalla löytyi tieto että 4% prosenttia lastentarhanopettajiksi opiskelevista on miehiä. En usko että lastenhoitajissa prose´ntti on hirveästi suurempi.

Voi teitä vänkääjiä. Et viitsi edes kommentoida tohon sun tokaan kommenttiin...Jos olet noin pihalla asiasta niin ihan turha yrittää selittää.[/QUOTE]
Mun mielestä sä vaikutat olevan vähän pihalla, ja rajoittuneesti ajatteleva.

Missä on määrätty, että lapsen läheiset luotettavat aikuiset voivat olla vain sukulaisia? Useimmilla meistä on (toivottavasti) läheisiä ystäväperheitä, lapsillamme on läheisiä ystäviä joilla on vanhemmat, naapureiden kanssa ollaan tekemisissä (okei, tämä on Suomessa ehkä jokseenkin harvinaista), jne. Omilla lapsillani on isä, isoisä, eno, mutta heillä on myös setä joka ei ole heille mitään biologista sukua.

Mitä useampi välittävä aikuinen lapsella on, sen parempi. Ja ainakaan homopariskunnan lapsilla ei pitäisi olla sitä ongelmaa, ettei edes päivähoidosta löydy vastakkaista sukupuolta olevia hoitajia. Jos joku haluaa kasvattaa lapsensa vain oman pikku perheen sisällä, pitää hänet ns. pullossa, niin se ON ongelma, mutta siihen ei vanhempien seksuaalinen suuntautuminen kyllä mitenkään liity.
 
"hempukka"
"Osalle sukulaisista lapsia "ei ole olemassa" kuin vain ihan perhepiirin kesken"

Minä en kutsuisi tätä hylkimiseksi.

Nyt lopetan tämän keskustelun. Liippaa vähän liian läheltä omaa henk.koht. elämää.
 
[QUOTE="hempukka";26948744]"Osalle sukulaisista lapsia "ei ole olemassa" kuin vain ihan perhepiirin kesken"

Minä en kutsuisi tätä hylkimiseksi.

Nyt lopetan tämän keskustelun. Liippaa vähän liian läheltä omaa henk.koht. elämää.[/QUOTE]

Se nimenomaan on hylkimistä.
Ja niin hetero-kuin homoperheidenkin lasten on parempi ilman ihmisiä, jotka eivät kykene kohtaaman heitä itseään vaan näkevät heissä vain vanhempiensa seksuaalisen suuntautumisen.
 
  • Tykkää
Reactions: Lex
"Ken"
Että on lapsille oikein että äiti on Pentti ja isä Joonas???? Tai äiti on Marjo ja isä Anu???? Älkää nyt naurattako!!! Jokainen lapsi tietää ettei se ole normaalia, aivothan niillä on!
 
[QUOTE="Ken";26950137]Että on lapsille oikein että äiti on Pentti ja isä Joonas???? Tai äiti on Marjo ja isä Anu???? Älkää nyt naurattako!!! Jokainen lapsi tietää ettei se ole normaalia, aivothan niillä on![/QUOTE]

Mitä ihmettä sinä sekoilet?
Miksi äiti olisi Pentti ja isä Anu?
Kumpikaan ei Suomessa sellainen nimi jota annettaisiin molemmille sukupuolille.

:)
 
"reiska"
[QUOTE="Jep jep";26947348]"Normaali" perhe onkin se, jossa isä käy vieraissa, pahoinpitelee vaimoaan, ryypiskelee tai parhaimmassa tapauksessa äiti tekee samoin ja sitten pian erotaan ;)

Tällaisia normaaleja perheitä löytyy pilvin pimein.[/QUOTE]

Joku homous tai lesbous niin että nämä vanhemmat ovat samaa sukupuolta on siis jotenkin parempi vai? Täyttä potaskaa. Ei todellakaan kaikki heteroperheet ole alkoholistien perheitä. On sairasta että lapsi tajuaa että kaksi isiä hoonaa toisiaan rupureikään ja kakka haisee tai että kaksi äitiä suhisee suihkussa keskenään, luonnotonta ja sairasta. Eihän se näitä irstaita homoja ja lesboja liikuta kunhan vain saadaan harrastaa sairasta seksiä, ei lapsista niin suurta väliä ole. Ja sitten kun normaali ihminen joka ei hyväksy näitä sairaita seksin muotoja sanoo mielipiteensä häntä haukutaan foobiseksi ja vaikka millä nimillä näiden "suvaitsevaisten" taholta. Pieni 1 prosentin marginaaliryhmä ei saa määrätä laeista, pysykööt kaapeissaan!
 

Yhteistyössä