TOSI NOLOA, mutta mulla jäi läppärin kamera päälle...voiko joku muu vakoilla mua siitä salaa?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
:D:D:D:D vai miten tuo toimii? :ashamed:

uusi tuttavuus tuo kannettava tietokone! :ashamed:

yhtäkkiä huomasin kun sininen valo paloi, että KÄÄK!

ei ole provo tämä :ashamed:
 
"juu"
Tosiaan pitää olla yhteys toiseen henkilöön.

Tosin on olemassa myös sellaisia haittaohjelmia, joiden kautta voi vakoilla, jos kamera on päällä, näin olen kuullut.
 
Niin, jos joku on tunkeutunut koneellesi, niin silloin voi, mutta se on toki epätodennäköistä :) Itse luin joskus tuon saman uutisen ja sen jälkeen olenkin alkanu pitää tarraa kameran päällä, ettei niin vain käy, mutta tämä on jo ehkä hätävarjelun liioittelua.. :xmas:
 
joopa joo
[QUOTE="vieras";27071765]Periaatteessa voi vakoilla. Oli uutisissakin juttua että oli useaan eri kannettavaan hakkeroitu piiloviruksia ja niitä oli kuvattu.[/QUOTE]
Ihan samalla lailla niitä ""piiloviruksia"" voi hakkeroida pöytätietokoneisiin...
 
vierailija
Toi kauheen monimutkainen tietotekniikkaongelma ratkeaa niinkin yksinkertaisella tavalla kuin sentin pätkällä jesseteippiä.
Ja taas on koneiden vallankumous siirretty kauas tulevaisuuteen.
Taidat olla vähän liian sinisilmäinen? Tai ehkä vaan muiden sätkyukko?

"Tulijat joutuivat poliisin mukaan maksamaan matkastaan noin 6? 000– 8? 000 Yhdysvaltain dollaria eli noin 5? 500– 7? 300 euroa henkilöltä. Rikoshyötyä on Sorosen mukaan kertynyt noin 500? 000–600? 000 euroa.

KRP luonnehtii rikollisorganisaation toimintaa ammattimaiseksi ja järjestäytyneeksi. Jäsenillä on ollut erilaisia tehtäviä: houkutella ihmisiä Irakista Suomeen, järjestää väliaikaista majoitusta, hankkia matkalippuja ja niin edelleen.

Ammattimaisuudesta kertoo poliisin mukaan myös se, että erään vangittuna olevan hallusta löydettiin pimeänäkölaitteet ja useita GPS-laitteita, joissa oli eri matkareittejä Suomeen." - 9.11.2016 uutiset -

Linkitykset eivät kerro samasta tapauksesta, mutta asiasta kuitenkin...

Huh huh--- mitä tuohon sanoisi muuta, kuin että eipä olis uskonut - vaikka onhan niitä kauhistuksia ennenkin ollut ja dokumenttielokuvakin kertoi kauan sitten..:-(

Nämä ei - toivottavasti liity yhteen, vaikka siltä saattaa yhtäkkiä vaikuttaa. Kirjoitin kaksplussan pulinoihin eilen kommentin, kun alkaa ärsyttää muutamat tavat, joita tosiaan riittää kellon ympäri siellä "osastolla".

---Ei tietenkään, kun heillä on se tehtävä, kuten noilla muillakin. Yleisö odottaa tuolla kaukana hyytävän (vielä aika lämmin oikeastaan...) veden takana: ---ja laitoin linkin puoli vuotta sitten televisiossa esitettyyn dokumenttiin ulkolinja-pakolaisbisnes.

Onhan se todiste siitä, että täällä oikeesti on sellaisia *tyttöjä* - vaikkei ne itekkään asiaa tajuais, se ei ketään haittaa.

No tietenki niitä tuhansia, jotka tuolla Saharan suunnalla tiiraa kuvaa elävästä elämästä. Kukanyt turhaan viittis ootella - vaikka eikai niillä oo kauheesti vaihtoehtoja?
 
vierailija
Uutiset oli kadonneet tai typistyneet tällaiseksi:
"Rajavartiolaitoksen mukaan nyt paljastuneilla tapauksilla on yhteyksiä kansainvälisesti järjestäytyneeseen ihmissalakuljetusorganisaatioon.

Salakuljetuksissa ei ole ilmennyt viitteitä ihmiskaupasta. Salakuljetusten yhdistävä tekijä on se, että kaikki Suomeen salakuljetetut ovat hakeneet Suomesta turvapaikkaa.

Salakuljetukset ovat tapahtuneet tämän vuoden kesä-syyskuussa. Salakuljetus on toteutettu Etelä- ja Keski-Euroopasta Ruotsiin ja edelleen Suomeen.

Lähteet: YLE UUTISET"
 

Yhteistyössä