Lantiopohjalihas treeni ei tiukenna pillua

  • Viestiketjun aloittaja messuhalli
  • Ensimmäinen viesti
messuhalli
Moni luulee niin. Ei ne venähtäneet kudokset siitä mihinkään tiukkene, emätin pysyy yhtä suurena kun ennenkin. Ainostaan jaksat paremmin supistella ja jännittää lihaksia niin että se luo vaikutelman siitä että paikat on tiukemmat. Heti kun rentoudut paikat on taas messuhallin mitoissa.
 
Just eilen mietin että treenakohan kukaan niitä oikeesti. Ite en ainakaan jaksa. Joskus muka aloitan, ja jaksan ehkä sen kaks minuuttia. Sitähän muka suositellaan että joka päivä mielellään joku 10min, muistaakseni..

Treenaako kukaan täällä tosissaan lantoinpohjalihaksia? Tunnustautkaa, mua oikeesti kiinnostaa..
 
tottakai
No voi jösses, tietenkin treenaan! Ja kyllä synnytyksestä olen palautunut, sormeen tuntuu paikat ihan samalta kun esim. laittaa tamponin sisään. Emättimen seinämät tuntuu sormeen. Ei kait ne paikat sit yhdestä kerrasta ainakaan pysyvästi löysty. Onneksi eka tuli sektiolla, ja enempää muksuja ei suunnitella. :)
 
"vieras"
Kaksi päälle nelikiloista lasta on tullut synnytettyä alateitse, ja kyllä se seksi vain edelleen tuntuu hyvältä niin minusta kuin miehestäkin. Itsellä on paikat synnytysten jälkeen jopa jotenkin herkemmät kuin ennen :D

"Tiukka pillu" ei ole tae hyvälle seksille kuten täällä joku jo sanoikin, eikä se takaa nautintoa. Lantionpohjalihasten tarkoituskaan ei ole käsittääkseni tiukentaa paikkoja, vaan pitää ne muuten kunnossa. Lantionpohjalihasten hyvä kunto estää esim. virtsankarkailua ja toki helpottaa tulevia synnytyksiä. Emätin on mahdottoman joustava elin - se venyy, mutta myös palautuu synnytyksen jälkeen.
 

Yhteistyössä