*

Satuhäät 2013!!! Kommenttia tänne!!
+ Vastaa ketjuun
Sivu(t) 3 / 3 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 23
Näytetään tulokset 51 - 65. Osumia 65
Tykkääjät6Tykkää

Ketju: Satuhäät 2013!!! Kommenttia tänne!!

 1. #51
  Susanna Tuovinen
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja "vieras" Näytä viesti
  Miksi te mässytitte sitä purkkaa koko ajan? Onko miehesi bi?
  Joh, naurettiin itsekkin sille purkka kohtaukselle kun tultiin vihkimisen jälkeen ulos, kieltämättä, varmaan jännitys tekis sen kun unohdettiin..me ollaan aika Jenkki kumoikin ja purkkaa tulee jauhettua

  Rauno ei ole bi, eikä todellakaan homo niin kun tuolla vauvalla spekuloidan. niin umpi hetero kun voi vaan olla...Rakastan Raunon tapaa olla oma itsensä siitä huolimatta että jotkut todellä hänessä näkee nuo piirteet...Rauno tykkää huolehtia itsestään, ja kodista ja olen siihen oikein tyytyväinen. ja ei ole ainut tämän maailman mies joka käyttää kasvorasvaa ja olisihan hölmöä jättää sellainen etu kun kasvojen ilmainen hoito käyttämättä jos sen saa perhe etuna. mun oma siloposkeni <3

 2. #52
  "vieras"
  Vierailija

  miks naimisiin!

  oon kylästynyt! kukaan ei sano että rakastan!

 3. #53
  "moi"
  Vierailija
  paljon onnea hääparille. en ole vielä katsonut jaksoa mutta katson kun kerkeän rauhassa. hyvä että onni kukoistaa edelleen sehän on se jokaisen toive elämässä .

  itse toivon jotain edellisien vuosien tapauksia hääpareista. vaikka niin että on tälläinen upea rakkaustarina kuin nyt ja joka toinen on vaikka tälläinen pari joka on hyvin räväkkä joka tietysti aiheuttaisin puimista jälkeenpäin. mutta..onhan nekin niitä todellisia häätarinoita. mun mielestä 'karsiminen ja ohjelmien siistiminen' on vääränlaisen kuvan antamista

 4. #54
  "vieras"
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja /// Näytä viesti
  Heh, joo, niin varmaan. Ei syy ainakaan voi olla se, ettei kysessä ollut niin kummoinen esitys, että sitä kannattaisi eetteriin tunkea?
  Eikö sua ole koskaan pyydetty laulamaan missään tilaisuudessa? Älä välitä, ei muakaan. Ei ne kato pyydä meitä tämmösiä joilla ei oo lauluääntä. Mutta silti mä ainakin tykkään kuunnella ja katsella hyviä laulajia

 5. #55
  14.1.
  Vierailija
  Mitäs mieltätämän päiväisestä jaksosta?

 6. #56
  ..
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja 14.1. Näytä viesti
  Mitäs mieltätämän päiväisestä jaksosta?
  Mua tökki hääpaikka, morsiamen puku ja nuo ohjelmanumerot :/ Enempo romantiikkaa ois saanut ola mun makuun. Pari varmasti rakastaa toisiaan, mutta se ei oikein välittynyt tänne asti..

 7. #57
  kauheeta
  Vierailija
  Ihana pari? Nainen ainakin 20 vuotta vanhemman näköinen, oikea lihava matami ja häneen nuori alaikäinen poika retkahti. Tosi surullista Eikös ole rikos sotkeutua alaikäiseen?

 8. #58
  ..
  Vierailija
  Lainaus Alkuperäinen kirjoittaja kauheeta Näytä viesti
  Ihana pari? Nainen ainakin 20 vuotta vanhemman näköinen, oikea lihava matami ja häneen nuori alaikäinen poika retkahti. Tosi surullista Eikös ole rikos sotkeutua alaikäiseen?
  Miks helvetissä pitää toisten ulkonäköä kommentoida?? Nainen vasta synnyttänyt, ota se huomioon. Ja muutenkin, kaunis pari oli.

 9. #59
  "vieras"
  Vierailija
  Mikä yhdistää näitä kahta tän kauden paria? Lila teemaväri! Onko se tän hetken muotiväri häissä

 10. #60
  seitifile
  Vierailija
  parin ikäero oli vain 3vuotta, suokaamme heille heidän rakkautensa! Normaali ihana kypsä pari!

 11. #61
  ..
  Vierailija
  Ihana pari! hienosti jaksavat lapsiperhe arkea vaikka nuoria ovatkin!

 12. #62
  "Pasi"
  Vierailija
  Missä se mies oli töissä?

 13. #63
  besser
  Vierailija

  kuka maksaa ruokot

  oliko tämä se sossupari, jolle oli tulossa 5.kersa, kuka maksaa ruokot. tuo muijahan oli persaukinen, ettei sillä ollu ees vakuutusta, kun asunto paloi, että oli sitten alettu säästämään oikeassa paikassa.
  Joku köyhien keräys piti järjestää tällekin noin 5 lapsen tyhjäntoimittajalle ,että penskat sai vaatetta päälle.
  Ei taida kestää tämäkään yritys- säälittävää.

 14. #64
  "nuppu"
  Vierailija

  krista ja reijo

  paras ja koskettavin satuhäät ikinä....saisipa tommosen rakastavan ja huolehtivan miehen.....hänestä välittyi suunnaton lämpö ruudunkin takaa.....onnea elämäänne <3 <3

 15. #65
  Ihana jakso
  Vierailija
  Katsoin tuon Krista ja reijo -jakson äsken ja tulin tosi hyvälle mielelle. Mies puhui vaimostaan niin kauniisti. kaikkea hyvää heille.

Sivu(t) 3 / 3 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 23

Pikavastaus Pikavastaus

 • ELLIT.FI HOROSKOOPIT