Pääsekö muut Danskebanken verkkopankiin?

  • Viestiketjun aloittaja zxc
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
Mobiilipankki toimi ainakin hetki sitten. Mutta osaako joku fiksu kertoa kuin saan ipadille ladattua sen koko ohjelman, eli juuri sen javan? Kun ei ne ohjeet mitään kerro, en mä löydä ollenkaan sellaista kohtaa missä tuolla yläpalkissa olisse ompun kuva, josta pitäis ohjeiden mukaan jotain tehdä.
 
Tietoa
"10.1.2013

Korjaamaton haavoittuvuus Javassa
Javasta on löytynyt korjaamaton haavoittuvuus, jota tiedetään käytettävän hyväksi. Jos Javaa ei käytä, se kannattaa poistaa käytöstä internetselaimessa. Haavoittuvuus koskee ainakin Javan uusinta versiota 7 update 10."

=linkki: http://www.cert.fi/tietoturvanyt/2013/01/ttn201301101629.html






Ipadille löytyy danskebankin sivuilta linkki josta voi sovelluksen käydä lataamassa. Löytyy Mobiili - Tabletpankki polun päästä.

"Tabletpankki on erityisesti iPadille suunniteltu sovellus. Oivaltava käyttöliittymä tekee asioinnista helppoa ja nopeaa: voit muokata etusivua valitsemalla siihen juuri sinua kiinnostavat sisällöt. Tabletpankki on nopea ja turvallinen käyttää."
 
ooooh
Mulla onnistuu hyvin Googlechromilla. Firefoxilla onnistuu siten, että käynnistän kaikki liitännäiset enkä pelkästään javaa. Klikkaan siis siellä osoitepalkissa vasemmassa reunassa näkyvää punaista kuvaa ja sieltä "käynnistä kaikki liitännäiset".
 

Yhteistyössä