Onko sairaanhoitaja liian lukenut kirvesmiehelle?

  • Viestiketjun aloittaja koulutuseroja
  • Ensimmäinen viesti
koulutuseroja
Asiaa koulutuseroista - tyyliin " sairaanhoitajanainen vs. duunarimies "

Mitä mieltä olette asiasta jos nainen on selvästikin lukeneempi kun mies, niin voiko suhde silloin toimia ja tuleeko sinulle elävästä elämästä mieleen yhtäkään paria joissa nainen on selkeästikin lukeneempi kun mies?

Voiko sairaanhoitaja olla parisuhteessa rakennusduunarin, autonkuljettajan, huotomiehen tai jonkin muun duunaritason miehen kanssa ja kestääkö suhde?

Totuus on se että naiset ovat lukeneempia kun miehet ja kaikille lukeneille naisille ei ole yhtä pitkälle koulutettua miestä. Kehtaako duunarimiestä viedä naisen hienojen ystävien nähtäville?
 
"myy"
Onkos tää olevinaan vitsi? Rakennusalan koulutus ja sairaanhoitaja eivät ole koulutustadoltaan kovin kaukana edes. Kumpaakin voi tehdä toisen asteen koulutuksella, tosin hoitsua myös AMK. Tässä kohtaa ei tarvi kyllä tälllasta edes miettiä :D
 
"Vieras"
Sulla on nyt liian korkeat luulot itsestäsi. Itse pidän sairaanhoitajaa ihan perusduunarina. Sairaanhoitajien älykkyys ei minusta ylitä keskiarvoa, jota kirjoituksesikin tukee.
 
tarkennusta
[QUOTE="myy";28300780]Onkos tää olevinaan vitsi? Rakennusalan koulutus ja sairaanhoitaja eivät ole koulutustadoltaan kovin kaukana edes. Kumpaakin voi tehdä toisen asteen koulutuksella, tosin hoitsua myös AMK. Tässä kohtaa ei tarvi kyllä tälllasta edes miettiä :D[/QUOTE]

Sairaanhoitaja (amk) on kyllä eri asteen koulutus kuin ammattikoulun puolelta valmistuva rakennusmies "kirvesmies".

Sairaanhoitaja, insinööri, tradenomi yms amk:sta. (Taustalla yleensä lukio 3v plus 4v amk-opintoja)
Kokki, lähihoitaja, autonkorjaaja, putkimies yms ammattikoulusta. (Opintoja 2-3v)
 
Eikö tuollaiset liitot ole tavallisia? Muutenkaan suhteet eivät katso koulutustasoa. Jos taas ajattelet koulutuksen merkitystä naisen pariutumiseen, niin sairaanhoitaja taitaa olla monikäyttöisin eli se sopii kaikkien kanssa, oli mies talonmies tai väitellyt tohtori.
 
"vieras"
ihan oikeasti, miten edes voi ajatella tuommoisia asioita? Eikö sillä ihmisten välisellä kemialla ja rakastumisella olekaan mitään merkitystä? MItä helvettiä koulutustasolla on tekemistä rakkauden kanssa? Tämä on taas tätä palstamammailua isolla peellä eli Paskaa siis
 
"murmur"
[QUOTE="Vieras";28300788]Sulla on nyt liian korkeat luulot itsestäsi. Itse pidän sairaanhoitajaa ihan perusduunarina. Sairaanhoitajien älykkyys ei minusta ylitä keskiarvoa, jota kirjoituksesikin tukee.[/QUOTE]

Mistäs päättelit että ap on se sairaanhoitaja?
 
tarkennusta
Mutta ap:n kymys oli yleisesti, että voiko koulutetumman ja vähemmän koulutetun miehen suhde toimia.

Mielestäni riippuu ihmisestä todella paljon.

Itse korkeasti koulutettuna en voisi olla suhteessa duunarimieheen, mikäli emme pystyisi keskustelemaan asioista samalla tasolla. Nykyinen mieheni on samalla alalla kanssani ja keskustelemme kotona myös työn kautta tärkeiksi tulleista asioista ja tätä en voisi tehdä duunarimiehen kanssa.
 
"Vieras"
Sairaanhoitaja (amk) on kyllä eri asteen koulutus kuin ammattikoulun puolelta valmistuva rakennusmies "kirvesmies".

Sairaanhoitaja, insinööri, tradenomi yms amk:sta. (Taustalla yleensä lukio 3v plus 4v amk-opintoja)
Kokki, lähihoitaja, autonkorjaaja, putkimies yms ammattikoulusta. (Opintoja 2-3v)
Sulta meni nyt pointti ihan ohi. Ei sillä ole mitään väliä miten noi luokitellaan koulujen kannalta. Kansa tietää molempien olevan silti "perus" duunareita. Sulla on nyt joku harhakuva liittyen sairaanhoitajan titteliin ja muihin...
 
"vieras"
:LOL:

Lähihoitajankaan ei kannata katsella kuin vähintään diplomi-insinöörejä. Sen verran kuitenkin on vaipanvaihdon ja moppaamisen teoriaa lähäriopinnoissa luettu että ei varmasti kukaan jaksa mitään sivistymätöntä sinikaulusduunaria paljon katsella. Sairaanhoitajan tasoa ovatkin sitten tohtoriopinnoissaan vähintäänkin edenneet lääkärit ja professorit tai vaihtoehtoisesti suuryritysten hyvinpalkatut johtajat.
 
"Vieras"
Olkoon miten amk-tason tutkinto tahansa niin ei sh:aa voi mitenkään pitää minään liian koulutettuna suhteessa raksamieheen. Voisin jollain tasolla ymmärtää kysymyksen jos kyseessä olisi vaikka fysiikan tohtori ja kirvesmies. Lähtökohtaisesti en kuitenkaan ymmärrä mitä merkitystä koulutuksilla on jos muuten elämän arvot ja asenteet kohtaa.
 
"höh"
Lähinnä se on kiinni siitä onko toinen juntti raksamies vai ihan tavallinen. Juntti on semmonen joka alkaa neuvoa toista ammatissaan. Yleensä se on vielä semmonen kaljaa kittaava lippispää joka kyttää lätkää ja äänestää persuja( kun ne potkii mamut vittuun)
 
Lady Gardenea
Ovat samalla tasolla.

Ammatin perusteellako puoliso valitaan? Eiköhän siihen vaikuta muut asiat. Vaikka on esim. duunari niin silti voi olla fiksu ja kiva.

Korkeasti koulutettu voi myös olla perseestä. Koulutus ei vaikuta luonteeseen.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
"prinssi"
Hellallettas, kasva aikuiseksi. Anatomian opinnoilla ei taloa rakenneta. Sairaanhoitaja on kutsumusammatti. Elämänkokemusta ei ole vielä nimeksikään ja sukulaiset ovat juuri poistuneet valmistumisjuhlista. Missä ihmeessä olet edes duunarin tavannut. Voin kuvitella sinut siemailemassa valkkaria kalliimmassa ravintolassa johon sinulla olisi edes varaa. Katselet vastapäätä olevaa rakennustyömaata jossa komistus kulkee vasara kädessä ja odottaa ruokatuntia. HAH HAH
 

Yhteistyössä