Miksi suomalaiset naiset eivät panosta ulkonäköönsä kuten venäläiset kauniit naiset??

  • Viestiketjun aloittaja Gelinda
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="vieras";28372414]Voitaisiin myös pohdiskella sitä että miksi ne eräiden mielestä niin kuvankauniit ja hyvinmenestyvät venakot seisoskelevat täällä suomessa kadunkulmissa myymässä itseään?
Olisiko siellä itärajan takana ehkä jo kauneuden ylitarjontaa vai mistä lie kysymys..[/QUOTE]

Eikai kauneus köyhyyttä poista? Eivätkä kauneus ja köyhyys ole toisiaan poissulkevia. Kyllähän Brasiliasta ja muualta Latinalaisesta Amerikasta tulevat maailman kauneimmat naiset jos uskoo miss universum kisoja, mutta kyllä siellä köyhyyttäkin piisaa.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28373488]Eikai kauneus köyhyyttä poista? Eivätkä kauneus ja köyhyys ole toisiaan poissulkevia. Kyllähän Brasiliasta ja muualta Latinalaisesta Amerikasta tulevat maailman kauneimmat naiset jos uskoo miss universum kisoja, mutta kyllä siellä köyhyyttäkin piisaa.[/QUOTE]

Köyhyys ei poista kauneutta, mutta suuremmasta väkijoukosta on helpompi löytää se yksi superkaunis, joka vuosi edustamaan kauneuskisoihin...Että väkiluvullakin on merkitystä...
 
lucifer
[QUOTE="vieras";28373499]Pätee ilmeisesti kohdallasi muuhunkin kuin ulkoiseen olemukseen ja pukeutumiseen, siis se, ettet juuri muista välitä. Tai sellaisen kuvan sinusta saa kirjoitustes perusteella.[/QUOTE]se että en välitä siitä mitä muut minusta ajattelevat on täysin eriasia sen kanssa mitä minä ajattelen muista. Eivät silleen niin ku kulje käsikäressä, tajusitko?
 
eesti
Juu ,Virossa näkee näitä venäläisiä "kaunottaria"; lyhyt musta minihame ja selluliitit hölskyy,
pitkät saappaat, botoxilla varustetut pusuhuulet ja itsevarmana puhutaan kovaan ääneen puhelimessa..
En näe mitään viehättävää tässä huorahtavassa lookissa ja ärsyttävän itsekkäässä olemuksessa.
Miten kukaan näkee?
 
"suomalainen"
Me olemme erimaalaisia. Naapureita. Venäläisiä naisia markkinoidaan perhekeskeisinä ihmisinä. Suomalaiset taas haluaa perheen ja työn. Se on hyvä koska Suomessa tarvitaan kaksi elättämään perhe. Venäjällä äidit kasvattaa tyttärensä olemaan kodin hengetär ja Suomessa laitetaan kurahousut ja sanotaan mene potkimaan palloa poikien kanssa. Kumpikaan ei ole väärin vaan erilaisia. Itse olen kelvannut vähemmälläkin niin suomalaisille kuin venäläisille miehille. Loppujen lopuksi se sisin on tärkein. Jos kotona tunnelma on huono, mies juo ja käy vieraissa, nainen löytää toisen y mmärtäjän.

Osaan sanoa vain omalta kohdaltani miksi en pukeudu kuin venäläiset. En osaa kävellä korkkareilla, jalat on niissä tosi ep ämukavasti. Minihame ei näytä hyvältä pihtiKinttujen kanssa. En löydä sellaisia rintsikoita jotka tukisivat tarpeeksi muualta kuin urheiluliiviosastolta. Raskaat luomeni suttaavat silmämeikin ja kapeat huuleni näyttää huulip unan kanssa viikon vanhalta viiltohaavalta. Enkä ole kovin itsevarma ihminen. Olen kuitenkin mukava, hygieeninen ja lapset ei juokse itkien pois mut nähdessään.
 
....
Eivätkö ne hyvinmeikatut ja -pukeutuneet nuoret venäläisnaiset ole täällä metsästämässä miestä?

Kauppakeskuksissa näkee sit niitä naimisissa olevia perheenäitejä, eivätkä he mielestäni eroa suomalaisista erikoisemmin. Ehkä käyttävät enemmän meikkejä ja hajuvettä, mutta onko sekään nyt sit niin hyvä asia?
 
näinkin
En jaksa lukea muita viestejä, mutta kerronpa yhden keskustelun jonka kävin venäläisen naisen kanssa.

Hän oli asunut pari vuotta Suomessa ja oli järkyttynyt. Hän kertoi olleensa aluksi järkyttynyt siitä miltä Suomalaiset naiset näyttävät ja eivätkö he tosiaan ole kiinnostuneita ulkonäöstään. No, nyt hän ei kuulemma enää ollut siitä järkyttynyt vaan ymmärsi asian. Nyt hän oli järkyttynyt Suomalaisista hinnoista! Hän sanoi, että tajuaa täysin miksi Suomalaiset naiset eivät juokse jatkuvasti kampaajalla tai kauneushoidoissa. Hän kertoi, että Venäjällä kauneuspalvelut eivät maksa juuri mitään ja jotkut saattavat käydä kampaajalla lähes päivittäin. Hän harmitteli, että omakin ulkonäkö on täällä rupsahtanut, kun ei vaan olekkaan rahaa hoidattaa itseään ja ostella vaatteita kuten ennen.
 
Saina
Ei tarvitse panostaa. Suomalainen nainen on turva suomalaiselle miehelle ja ainoa joka miestä ymmärtää. Katsokoon kaunista slaavitarta, mutta viimekädessä pää painuu kumminkin suomalaisnaisen rinnoille. Suomalaisen naisen kanssa mies voi puhua ja nainen ymmärtää. Ymmärtääkö slaavitar yksikielistä suomalaismiestä?
 
Suomessa on paljon työssä käyviä venäläisiä naisia lääkäreistä-linja-autokuskeihin ja ovat perheellisiä. Venäläinen nainen voi olla myös perheensä ainoa palkansaaja. Käsitys siitä, että venäläinen nainen on vain perhekeskeinen ei pidä paikkaansa. Venäläinen kulttuuri on maskuliinisempi kuin suomalainen: Mies on tietyllä tavalla "vahva" ja nainen tietyllä tavalla "heikko" Tämä ei tarkoita sitä että nainen olisi ilman valtaa. Suomessa on erilaista, feministisempää. Naisen on rajan takana näytettävä hyvältä, muuten hänen arvo laskee. Suomessa nainen voi näyttää vaikka rumalta, silti hän voi nauttia luottamuksesta..
 
nanainen
Itse ihailen venäläisten naisten tapaa panostaa ulkonäköönsä, vähän jopa kadehdin sitä. Itsekään en ole mikään verkkarimamma, en todellakaan, mutta kyllä mukavuuden halu voittaa kenkiä valitessa ja aina ei vaan jaksa.

Itseäni hieman ihmetyttää suomalaisten naisten suhtautuminen venäläisten tapaan panostaa ulkonäköönsä. Huorittelua ja haukkumista. Ei kaikki venäläiset näytä hyvältä, mutta kyllä niitä venäläisiä silti pidetään ihan maailman mittakaavallakin kauniina, varsinkin miehet pitävät. Itä-Blokin maissa naisilla on naisellisemmat piirteet (ihan tutkittua asiaa...) ja kulttuuri opettaa ja painostaa pitämään hyvää huolta ulkonäöstään. Monet miehet, ei kaikki mutta MONET, pitävät huolitellusta naisesta. Kun on hiukset laitettu, meikattu, naiselliset vaatteet ja korkokengät. Tälläinenkin on jo "koreilua" monelle suomalaiselle naiselle.

En itsekään liputa minkään jalkavaimo asetelman puolesta, mutta välillä ihmetyttää monien naisten asenne siihen, että miestä ei saisi ikinä yrittää miellyttää mitenkään. Ei ulkonäöllä eikä käytöksellään. Silti miehiltä odotetaan paljon! Kyllä minä ainakin haluan näyttää hyvältä mieheni silmissä. Odotan sitä samaa myös häneltä...
 
Peyote
Miten siihen ulkonäköön pitää niin erityisesti panostaa? Kauneimpia on ihan nuoret tytöt, jotka on vielä tuoreita ja iloisia eikä niillä oo mitään rahaa mitään panostaa. Sitten semmoset vähän elähtäneet joutuu alkaa panostaa. Ne venäläiset nyt ei aina niin kovin freesiltä näytä. Kaikenmaailman pidennykset, irto osat ja jatkeet on mun mielestä inhottavia.
 
Minusta venäläiset naiset ovat miellyttäviä katsella. Eivät he räikeitä ole, vaan he ovat sen näköisiä mikä heidän halunsa on. Siis ollakin edukseen. Jos nainen on lähtökohtaisesti hyvän näköinen, niin kannattaahan silloin niitä avuja myös korostaa ja vaalia. Ei kaikki venäläisnaiset kuitenkaan kuulu siihen kauniiseen ja hyvännäköiseen kategoriaan.

Ja tärkein asia! Nämä superhohdokkaat itänaapurin turistit, eivät he tänne ole tulleet miehiä metsästämään. Suurimmalla osalla on omat körmynsä kotimaassa joita passaavat. Säilövät kurkkuja ja tomaatteja. Käyvät työssä, tehtaassa ja kaupan myyjänä. Ihan tavallisia naisia he ovat.
 
Huomattavasti yleisemmin suomalaiset miehet eivät panosta ulkonäköönsä. Suuremmissa kaupungeissa näkee yleisemmin huoliteltuja miehiä, pienemmillä paikkakunnilla tilanne on toinen. Annetaan kropan lässähtää ja taikinakasan vyöryä housunkauluksen yli. Kuljetaan kauhtuneissa lököttävissä farkuissa ja siinä venähtäneessä hupparitakissa, johon vatsa jotenkuten mahtuu. Jalkoihin survotaan lenkkarit tai tennarit, mitkä nyt sattuvat jalkaan menemään ja päähän tällätään lippis.

Suomalaiset miehet ja naiset ovat samaa paria. Hyvin sovitaan yhteen.
 
Mut jos on niin vanha jo ettei vaan enää jaksa panostaa? Itse näen asian niin, että kun on tämän keski-iän keskiössä niin voi heittää kaikki ulkonäköpaineet romukoppaan ja olla vaan iha nminä vain :)
 
"Jaapajaa"
Sen enempää kantaa ottamatta venäläisten naisten ulkonäköön... Mistä sikiää uskomus, että venäläiset naiset eivät tee töitä? Kotiäitiys on Venäjällä itse asiassa hyvin poikkeuksellista. Ja että venäläisnaiset eivät ole koulutettuja? Venäläiset ylipäänsä ovat keskimäärin hyvin koulutettua porukkaa. Suosittelen asioihin perehtymistä ennen tuollaisten väärien usko usten kirjoittelua. Vai onko kyse ehkä siitä, että ollaan katkeria, koska monet venäläisnaiset hoitavat perheen, työn ja koulutuksen lisäksi myös oman ulkonäkönsä?

Se, missä minä, molemmissa maissa asuneena näen eron, on, että suomalaiset ovat laiskoja. Sekä miehet että naiset. Venäjällä ei katsella transsissa tv:tä töiden jälkeen monta tuntia, vaan tehdään asioita.
 

Yhteistyössä