Miksi tukevia jalkoja pidetään rumina?

  • Viestiketjun aloittaja Satu R
  • Ensimmäinen viesti
Satu R
Eihän kenenkään pohkeissa tai usein edes reisissä ole läskiä vaan se on lihasta ja muotoa mitä tulee kivasti erilailla muodokkaammille kuin laihoille ripakintuille? Hassua kun jotku luulee ohuiden jalkojen olevan seksikkäät :D miehet ainakin tuppaa tykkäävän muodoista ;)
 
"Liisa"
Tukevat jalat ovat suomalaiselle tyypillinen ominaisuus, joka ei näytä hyvälle ehkä monelle muullee kansallisuudelle. Samalla tavalla kuin siniset silmät ja piikkisuora maantien väriset hiukset. Eli rodulle tyypillinen ominaisuus.
Mutta aina on poikkeuksia, joten suomalaisnainen voi näyttää hyvältä muun kuin suomalaismiehenkin mielestä.
 
"vieras"
No sanoisin, että se massa reisissä on suurimmalla osalla kyllä läskiä. Harvalla ne kiinteät ja lihaksikkaat ovat ja sellaiset itselleni haluaisin. En itsekään oikein perusta tikkujaloista vaan enemmänkin fitness tähtien lihaksikkaista jaloista, tosin kohtuudella, ilman miehekästä kulmikkuutta.

Kyllä heillä joilla sitä massaa on muuallakin, se on puhdasta läskiä. En ymmärrä kenestä sellaiset löllyvät tukkijalat olisi jotenkin kaunista.
 
"Tiu"
Aika monella suomalaisella naisella on kyllä tikkujalat ja iso maha.Mielestäni hoikat sääret ei ole kivat, vaan hyvin muodostuneet paksummat.Asia vaan tahtoo olla niin, että se riippuu vartalon mallista hyvin pitkälle.
 
Reitevä nainen
Se rasvakerros siellä lanteilla ja reisillä on erittäin terveellistä ja kertoo vaan että on hedelmällinen. Onhan tutkittu että läski siellä on terveellisempää kuin vatsalla.
Itsellä on paksut jalat luonnostaan, rasva kertyi jo teini-iässä reisille ja joutuisin laihduttamaan reiluun alipainoon jotta saisin pukeutua housuihin koko 34. Kun olin 3 kiloa vaille alipainon, niin käytin vieläkin 36 koon housuja, reisistä puristaen.

Vaan onpa tuo naissuku ollut melko lisääntymiskelpoista, kaikilla rehevät lanteet ja reidet, ja terveitä lapsia sekä aina tulleet raskaaksi kun siihen hommaan ryhtyneet.
 
"vieras"
[QUOTE="eee";28860752]Mun mielestä nuo histamiinin laittamat jalat on ihan nätit. Pitkät ja hoikat varsan jalat.[/QUOTE]

harvan sinikelmeän vauvan kintut on kovin kauniit :D

Toiset ihannoi sukukypsymätöntä ripajalkaista lasta/varsaa ja osa sitten muodokasta leidiä/tammaa :)
 
"Liisa"
Monessa muussa maassa ei ole kuin tikkujalkamalli, tukevat reidet ja sääret on suomalainen ominaisuus. Lihavuus ja kaljapömppömaha on eri juttu, sillä ei ole mitään tekemistä vartalon mallin kanssa.
 
"jaana"
Tuo alusvaatemallihan on ihan normaalipainoinen ja sopusuhtainen nainen. Varmaan juuri sellainen miesten päiväuni.
Itse olen laiha ja se on taas minun ominaisuus. Olemme tikkusukua :D
 
Mun makuuni tuolla alusvaatemallilla vai mikä lie onkaan, on täydellinen vartalo. Naisellinen muodokas, sopusuhtainen ja ihan normaalipainoinenkin varmasti.
Tukevat jalat eivät yleensä ole ongelma. Iso maha naisella/miehellä on kamala. Paitsi jo on raskaana tai sairaudesta johtuva.
 
"histamiini"
[QUOTE="eee";28860752]Mun mielestä nuo histamiinin laittamat jalat on ihan nätit. Pitkät ja hoikat varsan jalat.[/QUOTE]

Nikkivalinnastani huolimatta en koe olevani hevonen. En siis tarvitse varsan jalkojakaan vaan naisen. :)
 
"vieras"
[QUOTE="eee";28860752]Mun mielestä nuo histamiinin laittamat jalat on ihan nätit. Pitkät ja hoikat varsan jalat.[/QUOTE]

Kauas on menty naisellisuuden kuvasta. Rinnat, reidet. Ja mm. Pillukarvat pitää olla poissa, paitsi siis tissit kuten Barbilla ja pornonaisilla. :-/
 
Whatta?
Mistä päättelet, että tukevia jalkoja pidetään rumina?

Mun mielestä nuo kaksi mallia (sukkahousutyyppi ja farkkujalat) ovat ihan ääripäitä ja tuollaisia todella alipainoisia jalkoja ei voi verrata normaaleihin hoikkiin jalkoihin. Nuo ovat sairaaloisen laihoja.
Tuo alusvaatemalli taas on myös varmasti ihan normaalipainoinen.
 

Yhteistyössä