Miksi mies ei vastaa kysymyksiin?

  • Viestiketjun aloittaja Julia34
  • Ensimmäinen viesti
sfjikfs
Kuulostaa siltä että teillä kummallakin ne vanhat suhteet vielä kummittelee pään sisällä ettekä ole kyenneet käsittelemään niiden traumoja jotta pystyisitte uudessa suhteessa käyttäytymään kuin ns. normaalit ihmiset.
Sinuna jatkaisin yksin ja miettisin uutta suhdetta vasta sitten kun entisestä ei ole enää pelkoja jäljellä.
 
alkuperäin,,,
Palasin entisen mieheni luo aika pian tuon jälkeen vaikka näimme muutaman kerran toisiamme kun tunteet eivät loppuneet. Hän odotteli ja yritti minua palaamaan usean kuukauden ajan epätoivoisesti ja uskoi lopulta etten palaa. Ilmeisesti on jollain tasolla entisensä kanssa edelleenkin. Ilmeisesti hänellä oli tuolloin eroprosessi menossa ja hän on tyyppiä joka stressaa pienistäkin asioista ja lisäksi pelkäsi että palaan entisen mieheni luo. Ja sehän tapahtuikin. Rakastan kuitenkin nykyistä eli tuolloin entistä miestäni ja haluan yrittää ja olla hänen kanssaan loppuelämäni. Olemmehan kuitenkin olleet jo vuosia yhdessä.
 
"Mai"
Hyvän tähen, anna nyt miehelle vähän hengitystilaa! Ei sun tartte normaalissa suhteessa koko ajan urkkia ja kurkkia, mitä toinen tuntee ja ajattelee. Jos miehes susta välittää niin kyllä kait tuo sun jatkuva "epäileminen" alkaa ahdistaa ja pahasti. Jos taas ei välitä niin miks se sun kanssas roikkus? Osaa aikuinen mies lähtee itekin käveleen ilman, että sinä patistelet. Luultavasti häntä ahistaa vielä nuo menneen elämän murheetkin.

Hanki itelles harrastus ja muutakin tekemistä kun parisuhde. Sitten sulla on miehelle jotain tuoretta kerrottavaa elämästä, eikä jatkuvaa suhteen vatvomista.

Anna aikaa ja ota aikaa!
 
alkup.,
Kiitos kuitenkin vastauksestasi :) Noin varmasti olikin kuten kirjoitit ja mies oli ja on varmaan vieläkin kiinni exässään eli tuo käytös johtui siitä. On varmaan yhdessä hänen kanssaan nykyään ja ehkä tuolloinkin, mutta ei ikinä sitä tunnustanut vaikka lähes asuivatkin yhdessä eromme jälkeen. Yritti että muuttaisin hänen luokseen takaisin ja siksi salasi asian.
 

Yhteistyössä