Onks jollain tuollaista cerafit paistinpannua jota tv-shop mainostaa?

  • Viestiketjun aloittaja kfkfkf
  • Ensimmäinen viesti
vink
Ostakaa kunnon hiiliteräspannut. Ei tarvi itkeä naarmuuntumisia yms. Aivan huippupannut! Just heitin roskiin kaikki hackmannit ynnämuut ja ostin pari hiiliteräspannua lisää. En käytä, enkä huoli enää muita pannuja!
 
ABC-ojasta pähelikköön
Ostin keraamisen, tarttumattoman pannun Clas Olssonilta. En ole aiemmin omistanut pannua, johon voi tarttuu yhtä sinnikkääksti. Sen lisäksi ihan kaikki, mitä pannulle laittaa, tarttuu kiinni. Olisikohan kyseessä joku maanantaikappale. Vai onko syynä se, etten ostanut ostoskanavalta Ceramif-pannua.
 
"Matti"
Meilläkin ollut vaikka mitä teflon pannuja, nyt alkaa olemaan pari vuotta kestänyt "kovanaama" huonossa hapessa. Tehdään ruokaa liki päivittäin pannulla. Kait se on ittekki kokeiltava tuota cerafittie jos se kestäis. tuskimpa..tai sitten ostan noita hiiliteräspannuja.
 
"memy"
Meille ostettiin ennen "hyviä" Hackmanin Kovanaama pannuja ja aina sama juttu, pinnoite irtosi ja pannu vaihtoon. Sitten osti Ikean 19€ kasarin ja hyvin kestää! Äskettäin hain uuden, kun edellinen alkoi näyttää vähän naarmuisekta (käytössä 10v.) :) Suosittelen!
 
"pettynyt"
Ostin vuosi sitten kyseisen paistinpannu setin. Kaikki pannut nousevat keskeltä ylös lämmittäessä ja ruoka jää kiinni siihen. Toimivat jotenkin muutaman kerran. En suosittele !
 
Ihan
Kyllä tuo cerafit on kaikista paras pannu! Usein mieleni tekee rapsutella kolikolla pannuja, ja se onnistuu ainoastaan cerafitilla! Muihin jää jälkiä, huhhuh mitä laatua.. Samoin muilla pannuilla ei voi oikein paistaa muovimukeja tai ruuveja. Niitäkin tulee usein tuolla ihmepannulla paisteltua, eikä jää jälkeäkään! Suosittelen!
 
"huoh"
edelleen tuntuu ihmiset menevän samaan ostos-tv huuhaahan. vielä on ihmisillä opittavaa jos 30vuotta vanhaan paskan jauhantaan menee. sehän on pelkkää myyntipuhetta mutta jos sitä tunnin pari kuuntelee niin rupee kuullostaa yllättävän kiinnostavalta.
 
toimii
Meillä on keraaminen pannu setti. Kasareita, pannuja ja kattiloita. Toimii hyvin, mutta ei meillä tota cerafitia ole. Tilasin joskus facediilistä. En muista sarjan nimeä, mutta keraamisia ovat. Mikään ei oikeasti tartu, eikä ne naarmuunnu. Ei kannata tilata ostos tv:stä. Tilaa/osta mielummin jostain muualta.
 
markettta
kolme kertaa menneet vaihtoon pohja naarmuuntuu ja harmaantuu. aina on saanut uudet tilalle kun on lähettänyt valokuat ja valavat selitykset. ei kuulemma saa käyttää metallisia välineitä ekä säilyttää päällekkäin. mainoksessa voit vaikka raapia kolikolla . kananmuna ja liha ainakin tarttuvat kiinni ilman rasvaa. enään en viitsi läheellä takaisin
 
malainen
Puoli vuotta käytössä nyt tarttuu kaikki pohjaan vaikka alussa oli huippu hyvä, onko pinta niin ohut että ei kestä pidenpään vaikka aina käytetty puulastaa ja käytetty 20% pienepää lämpöä kuin mitä lisi sallii siis 5 ikä 6 sta
Missä saa vaihdettua marketta jotta selviää taas puoli vuotta vai kaivanko teflonit takaisin varastosta.
 
pannuukko
[QUOTE="vieras123";29488095]Toisaalta jos sun pannu toimii, niin sä voisit tehdä siitä videon ja näyttää meille![/QUOTE]


Niin paas laittaa video, niintähän on kapuluissa ja sun muissa, jaa keraaamisen sai stokamannilta vai tarjooustalosta ja tokmanni juust jooa ja kypällä, sen enpää eläkeläisen fyrkekendaalii tarvi laittaakkaaa, kun kirpparaileta kuitenkin harvemmin miu mau mukkaan, ei koiraaa kiitos.
 
"Minna"
Omalla kokemuksella 1 vuoden jälkeen pannut on roskiskamaa. Normaaliin tapaan puhdistettu ja säilytetty, olen pettynyt ostokseen. Reklamaatio lähetetty. Toimii hienosti luvatulla tavalla ekat 6kk.
 
"Hemuli"
Laihduttajan unelma pannu. Kaiken minkä pannulle laittaa palaa kiinni niin ei pääse lihoamaan. Toimi muutaman käytön jälkeen hyvin oli rasvaa tai ei. En suosittele. Ihan humpuukia....
 

Yhteistyössä