Jos toi päivähoito-oikeus eskarin jälkeen poistuu...

ketuttaa
Jauholakit...ei muuta voi sanoa. Ollaan niin kermaperseitä ettei omista tekosista eli lapsista saada pidettyä huolta vaan varastetaan yhteiskunnan rahoja viemällä lapset tarpeettomasti hoitoo. Tekö muka malleja lapsille? Varkaita siinä missä päättävät herratkin. Ihan samaa rupusakkia jotka ajaa maan katoon. Opetetaan vielä malli lapsillekin

Luuletteko et raha kasvaa puussa?? Ja että ei pieni varastaminen missään tunnu....älkää tehkö niitä kakaroita jos ette pysty kun yhden kanssa kerralla olemaan. Hävetkää
 
hohhhhhh
että äitiys/vanhempainvapaalla oleva tekee säännöllisesti töitä. Siis ihan niin, että ilmoittaa Kelaan ja on siis tietyt päivät töissä. Silloin on siis teknisesti äitiys/vanhempainvapaalla, mutta samaan aikaan töissä. Saakohan noina päivinä isompaa lasta pitää kokoaikaisesti hoidossa? Helpompi järjestää vauvalle hoitaja (tai pitää osittain mukanakin), mutta ei enää useammalle lapselle.
 
"random"
että äitiys/vanhempainvapaalla oleva tekee säännöllisesti töitä. Siis ihan niin, että ilmoittaa Kelaan ja on siis tietyt päivät töissä. Silloin on siis teknisesti äitiys/vanhempainvapaalla, mutta samaan aikaan töissä. Saakohan noina päivinä isompaa lasta pitää kokoaikaisesti hoidossa? Helpompi järjestää vauvalle hoitaja (tai pitää osittain mukanakin), mutta ei enää useammalle lapselle.
Ei saa. Ei saa tehdä töitä ja nostaa palkkaa, jos on äitiys- tai vanhempainvapaalla. Ei saa opiskella, eikä missään tapauksessa taiteilla! Ei saa viedä lasta hoitoon, mielellään ei mihinkään kerhoonkaan, jos se ei maksa sulle mahdottomasti.

Eikä herranen aika ainakaan saa tehdä mitään, mikä ei liity suoranaisesti lapsiin tai kodinhoitoon ennen kuin lapsi on kouluikäinen, sillä jos hetkenkään olet vahtaamatta sitä lasta ja toisella kädellä puunaamatta kotia, olet ERITTÄIN HUONO ÄITI ja lapsistasi tulee häiriintyneitä huligaaneja! (Jatkuvaa palstailua ja täällä vouhottamista ei toki lasketa ajaksi, joka on lapsilta pois. Tätä voit tehdä vaikka olisit millä rahalla ja vapaalla, sillä tämä on yhteiskunnallisesti hyödyllistä toimintaa.)
 
vieraana.
[QUOTE="random";29791238]Ei saa. Ei saa tehdä töitä ja nostaa palkkaa, jos on äitiys- tai vanhempainvapaalla. Ei saa opiskella, eikä missään tapauksessa taiteilla! Ei saa viedä lasta hoitoon, mielellään ei mihinkään kerhoonkaan, jos se ei maksa sulle mahdottomasti.

Eikä herranen aika ainakaan saa tehdä mitään, mikä ei liity suoranaisesti lapsiin tai kodinhoitoon ennen kuin lapsi on kouluikäinen, sillä jos hetkenkään olet vahtaamatta sitä lasta ja toisella kädellä puunaamatta kotia, olet ERITTÄIN HUONO ÄITI ja lapsistasi tulee häiriintyneitä huligaaneja! (Jatkuvaa palstailua ja täällä vouhottamista ei toki lasketa ajaksi, joka on lapsilta pois. Tätä voit tehdä vaikka olisit millä rahalla ja vapaalla, sillä tämä on yhteiskunnallisesti hyödyllistä toimintaa.)[/QUOTE]

Rauhoittuisitko vähän? Saa tehdä ihan mitä haluaa mutta jatkossa ei enää välttämättä veronmaksajien rahoilla.
 
[QUOTE="vvieras";29790962]Tuli tässä muuten mieleen, että joillain on oikeasti tosi vääristynyt käsitys päiväkodista. Meille lapsen toisen puolen isovanhemmat kysyivät jo esikoisen ollessa 2 ja olin kotihoidontuella, että "onko lapsi muuten jossain päiväkodissa" ja kummastuivat kun sanoin, ettei ole. Tiesivät, etten todellakaan ole siis missään töissä. Ajattelivat, että lapsi muuten vaan välillä päiväkodissa. Ja naapurin vanhus kysynyt, että miksei esikoinen ole päiväkodissa leikkimässä muiden lasten kanssa, kun on ollaan oltu pihalla leikkimässä vauva mukana aamupäivällä. Nuo kyllä ihmetyttää hyvin paljon ja pistää kyllä ärsyttämäänkin.[/QUOTE]

No ei jotkut vanhukset välttämättä oikein tiedä, mikä se päiväkoti on, nehän voivat sekottaa sen mielessään vaikka päiväkerhoon. Joten en ainakaan itse naapurin vanhuksien kyselyistä jaksaisi vetää mitään koko yhteiskuntaa koskevia yleistyksiä.
 
"myös huolissaan"
En ihan ymmärrä miksi lastentarhanopettajaliitossa halveksitaan perheiden kasvattajan roolia niin paljon, että kaikki lapset pitäisi saada päiväkoteihin :/ Sieltä inistään, että kyllä lapsilla pitää olla oikeus varhaiskasvatukseen. Hitot, ihan kuin vanhemmista ei olisi kasvattamaan parivuotiaitaan.
Tätä olen minäkin ihmetellyt. Pitäisihän näiden lastenhoidon ammattilaisten ymmärtää lasten ja vanhempien tarpeet. Väittävätkin kivenkovaan että ovat myös kehityspsykologian osaavia.
 

Yhteistyössä