Tori.fi:n käyttäjille muutama kysymys

  • Viestiketjun aloittaja "Vieraana"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieraana"
Vasta alkanut siellä kauppaamaan, kun huutis mennyt hiljaiseksi. Kysyisinkin kokeneemmilta, että kun laitoin myyntiin ripsivärin, sitä ei hyväksytty myyntiin. Tietäisikö kukaan syytä?

Entä sitten onko siellä minkä verran turhia yhteydenottajia? En siis anna numeroni näkyä, vaan s-postitse pitää ottaa yhteyttä.
Tuli tällainen tapaus eteen: Laitoin vaatteesta kaiken tiedon mitä vaan voi. Tuli s-posti, jossa luki vain, että olisin kiinnostunut. Ihmettelin viestiä, enkä keksinyt muuta kuin vastata, että tarvitsetko lisätietoja? Tuli vastaus: "joo."
Ööö, mitähän olisin voinut kertoa? Jätin sitten kokonaan vastaamatta. Onko boita "outouksia" sattunut muille?

Sitten oli tuote, josta kiinnostuneen kanssa vaihdoin useamman s-postin ja tuotteessa kaikki oli, kuten hän toivoi. Siltikin kaupankäynti loppui siihen.

Ja vielä yksi tuote, jonka ostaja halusi ja kysyi tilinumeron. Laitoin sen ja hiljaisuus tuli. Ei maksua, ei vastausta, kun kysyin muutaman päivän päästä, että mikä tilanne tuotteen oston kanssa.
Nyt mietin, voiko hän tuolla tilinumerolla keksiä jotain vääryyttä?

Kiitos jos jaksatte vastata. :)
 
mulla on toiminu hyvin niin myyjänä kun ostajana. Ei mukaostajia tms. Ainoa hankaluus oli se että myytyäni en päässyt ollenkaan poistamaan/muokkaamaan joten pakko oli vaan odotella että poistuu ja vastailla ei oota. Ylläpitokaan ei osannu auttaa.
 
vierasa
Ostan ja myyn, ja ainut oikea ongelma mikä vastaan tullut on se, että Torin kautta lähetetyt sähköpostit ei mene tai tule perille. Omista tiedoista näkee kuinka moni ottanut yhteyttä ja itelle ei tuu viestin viestiä TAI saat viestin ja vastaat siihen ja se vastaus viesti ei mene perille. Ite otan nykyään viestin lopusta sen oikean sähköpostin ja lähetän viestit siihen niin ei töki postin kulku.

Ei oo hupiostajia tullu vastaan. Ite laitan tilinumeron vasta kun ostaja on ilmoittanut omat yhteystietonsa.
Kaverille oli käyny niin, että oli lähettäny tilinumeron ja ostajasta ei sen jälkeen kuulunu mitään kyselyistä huolimatta. Myi tuotteen toiselle ja seuraavana päivänä tämä tilinumeron saanut ostajaehdokas oli maksanut tilille. Kauhee rumba tuostakin kerkes syntyä kun tämä hidas ostaja veti palkokasvin syvälle nenään jne
 
-
Itse laitan tarkat tiedot jo ilmoitukseen ja jos tuotteessa jotain vikaa niin siitäkin laitan kuvan.

Paljon tulee turhia viestejä. Ovat innoissaan ostamassa ja sitten ei kuulukaan mitään yhtäkkiä. Se on turhauttavaa. Harva on laittanut viestiä että ei olekaan tarpeisiin sopiva.

Itse laitan ilmoitukseen vain nouto, koska en jaksa sitä venkoilua että onko maksu tilillä vai ei. On toiminut ja paljon tuotteita olen saanut myytyä. Onneksi on siis asiallisiakin ostajia paljon :)
 
Vieraana AP
Jokusen tuotteen olen nopsaan myynytkin ilman ongelmia. Vanhana huutislaisena on jo selkärangassa kuvailla tuote sanallisesti hyvin ja laittaa useita kuvia.

Tuo ripsiväri-ilmoitus ihmetyttää kyllä, ettei mennyt läpi.
 
Vierasa
Oli itse ottama kuva ripsarista ja tekstinä vain ripsarin merkki ja se, että on uusi ja käyttämätön.
Kosmetiikkaa ei saa myydä Torissa... siinä syy

Torin säännöistä:

Kielletyt tuotteet
Terveys- ja kauneustuotteet (lääkkeet, luontaistuotteet, lisäravinteet, kosmetiikka). Parfyymien ostaminen ja myyminen on sallittua
Päihdeaineet (alkoholi, tupakka, sähkötupakka, huumeet) sekä niiden valmistusvälineet
Tietynlaiset aseet: käsiaseet, airsoft-aseet, kuulapyssyt, jalkajouset ja nyrkkiraudat
Sähkötainnuttimet
Tietyt kemialliset aineet, kuten elohopea
Jäljitelmätuotteet, kuten jäljitelmät tietokonepeleistä, -ohjelmistoista, elokuvista tai musiikista sekä jäljitelmät merkkituotteista kuten vaatteista, laukuista, kelloista, koruista ja muista asusteista
Käytetyt alusvaatteet ja uima-asut
Pornografia
Pysäköintiluvat
Sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot
Jäsenyydet ja kutsut Internet-sivuille (mm. Spotify, Voddler)
Pelitilit (esim. WoW, Steam -tilit jne.)
Itse tehdyt radio- tai TV-nauhoitukset
Franchise-toiminta
SIM-lukittujen kännyköiden avaamiseen tarkoitetut tuotteet
Pelikonsoleiden MOD-piirit ja muut jailbreak-laitteet
Kopiot laittomista aseista.
Elintarvikkeet (noudatamme Eviran säännöksiä)
Laserosoittimet (jotka ylittävät 1 mW)
Kirpputorien ja huutokauppojen mainostaminen
Norsunluu

Kielletyt palvelut
Lastenhoitoapu
Veikkausvinkit
Ennustaminen, horoskoopit
Terveyspalvelut, kuten hieronta
Välityspalvelut (esim. asunnot, tutkanpaljastimet)
SMS-palvelut
Verkostomarkkinointi
Rahan lainaaminen
 
"Kokenut"
Ota käyttöön toinen tili jolla ei katetta väärinkäytösten pois sulkemiseksi. Myös nouto mahdolliseksi, ostajat hakevat tosi paljon ovelta ainakin kaupungissa. Tai omien menojen mukaan treffit jossakin omien reittien varrella. Älä varaa koska saatatmenettää toisen ostajan tai varaus tosi lyhyeksi aikaa. Vauhdita ostoa kertomalla jos muillakin kii nnostusta/ varmempi ostaja. Ota selvää postikuluista ja ilmoita ne ilmossa/kyselijöille (punnitse ja käytä itellan nettitietoja postimaksuista).


Hutiostsjia ja kaupan kesken jättäviä todella paljon liikkeellä,. Tosi ostajat tunnistaa. Laittavat yhteystiedot heti. Älä anna tilitietoja muuta kuin tekstarilla. Älä suostu postikulujen maksajaksi . Älä myy postiennakolla, raha aina tilille ennen lähetystä/tavaran luovutusta. Noudettaessa maksu käteisellä.


Ilmoita ja kuvaa mahdolliset viat. Seuraa yleistä hintatasoa.
 
.....
Onhan tuota tori.fissä tullut myytyä vaatteita.
2/3 on noita hupikyselijöitä. viestinä vaan on ollut " olen kiinnostunut"
No mitäpä siihen muutakaan voi sanoa kuin et milloin voisit tulla hakemaan..
Nooh sitten on näitä pellejä jotka sopivat vielä hakuajan ja eivät sitten viitsi vaivautua tulemaan paikalle mitään ilmoittamatta.

Sitten toisenlaiset sankarit:
Ilmoituksessa laitettu "uusi mekko, mitat sen ja sen verran"
Ostajat lähettävät viestin: " olisin kiinnostunut, onko mekko uusi, ja mitkä ovat sen mitat"
Ihankun koko myynti-ilmoitusta ei olisi edes viitsitty lukea!

tori.fi on aivan surkeasti toteutettu kauppapaikka, mutta kun ei parempaakaan vaihtoehtoa löydy -.-
1/3 ilmoituksista ei mene läpi, koska kuvat eivät ole muka itse ottamia jne, vaikka oikeasti ovat.
 
vierass
Minä myyn noudolla, tosin noita isompia tavaroita en kyllä millään lähettäisikään :D

Puhelinnumeronkin laitan, tosin kotona olevaan varapuhelimeen, jossa on pre-paid liittymä. Vastailen sitten kotona ollessa.
 
Mulla vähän samanlaisia kokemuksia torista. Kauheesti tulee kyselyjä ja sitten loppuu kaupanteko siihen. Tai juurikin tuollaisia "joo" vastauksia. Ilmeisesti siellä jotenkin hankalempaa kuin huutiksessa jossa voi vain painaa nappia ja tuote on sinun.

Jostain pikkutavarasta nyt laitella miljoona mailia (esim se ripsiväri), huutiksessa painat nappia ja kun kohde sulkeutuu niin maksat :D

Fillari on ainoa jonka oon sitä kautta saanut myytyä.
 
kaakukka-
Torin kautta lähetetyt viestit eivät kaikki tule perille. Siinä yksi syy miksi kaupan teko loppuu lyhyeen. Torin viestistä kannattaa kopioida lähettäjän s-posti ja lähettää viesti suoraan sinne.
 

Yhteistyössä