Mistä umpinainen/kannellinen astia 10 kg:n koiranruoka säkille?

  • Viestiketjun aloittaja vieas..
  • Ensimmäinen viesti
ikea
Ikeasta sellainen isompi metallitynnyri. Hujahtaapi 14kg säkki kerralla sisään. En kyllä tiedä onko niitä enää saatavilla, nettisivuilla ei näkynyt, mutta viimeksi taisin kyllä nähdä niitä myymälässä jonkin aikaa sitten.
 
Eiks joku sellainen kotivinkkusaavi/käymisastia kannen kanssa kävis? Niitä saa jostain Tarjoustaloista ainakin.
 
"a p"
Joo taidan nyt ens hätään tunkea tuonne jätesäkkiin (miksen ite tajunnu? ) . Mutta pitää kattoa kun seuraavan kerran ihmisten ilmoille pääsen että löytyykö mitään. Onko noihin orthexin saaveihin kansia olemassa? Nuo neliskanttiset lootat ei niin käteviä.
 
"äitee"
[QUOTE="a p";29793069]Joo taidan nyt ens hätään tunkea tuonne jätesäkkiin (miksen ite tajunnu? ) . Mutta pitää kattoa kun seuraavan kerran ihmisten ilmoille pääsen että löytyykö mitään. Onko noihin orthexin saaveihin kansia olemassa? Nuo neliskanttiset lootat ei niin käteviä.[/QUOTE]

En lukenut koko ketjua, mutta hei, eikö neliskanttinen ole parempi. Ite ainakin tykkään. Pyöreä vie aina ylimääräistä tilaa. Meillä on Orthexin neliskantisessa laatikossa (kansi päällä) ja mahtuu hyllylle/kaappiin hyvin. En muista laatikon litramäärää, mutta isosäkki ei mahdu kokonaan siihen. Jämä pussin vien lämpimään varastoon tiukasti suljettuna.
 
Ken guru
Mistä urpilanen on kateellinen 10 kg:n koiranruoka säkille?

Nopealla väsyneellä silmäyksellä luin otsikon noin :D...

Pitäis varamaan mennä nukkumaan...paha vaan kun on töissä..
 
"a p"
[QUOTE="äitee";29793179]En lukenut koko ketjua, mutta hei, eikö neliskanttinen ole parempi. Ite ainakin tykkään. Pyöreä vie aina ylimääräistä tilaa. Meillä on Orthexin neliskantisessa laatikossa (kansi päällä) ja mahtuu hyllylle/kaappiin hyvin. En muista laatikon litramäärää, mutta isosäkki ei mahdu kokonaan siihen. Jämä pussin vien lämpimään varastoon tiukasti suljettuna.[/QUOTE]

LAttialla tuo säkki nytkin on. Haluan että sen säkin voi nostaa suoraan sinne pöntön sisään ja kansi kiinni. En siis halua kaataa niitä sinne astiaan. Mahtuu oleen tuossa eteisen nurkassa. Kun en halua samaan kaappiin vaatteiden kanssa niin ei oikein mahdollisuutta sitten sijoittaa mihinkään kaappiin sitä. Meil on tuo varasto ja koirat niin eri suunnilla talosta ettei käytännössä mahdollista siellä säilyttää mitään mitä tarvii edes viikottain. Ja kun kaks koiraa niin ei tuo säkki juuri kauempaa kestä..
 
"Koiruus"
Mitä sä sille syötät jos se haisee? Meillä kahta eri kuivamuonaa käytössä eikä kumpikaan haise. Haisi silloin kun lapsiparat olivat mikrottaneet pennulle kuivamuonaa kun eivät silloin vielä tienneet, ettei tartte :)
 
"a p"
[QUOTE="Koiruus";29793713]Mitä sä sille syötät jos se haisee? Meillä kahta eri kuivamuonaa käytössä eikä kumpikaan haise. Haisi silloin kun lapsiparat olivat mikrottaneet pennulle kuivamuonaa kun eivät silloin vielä tienneet, ettei tartte :)[/QUOTE]

Ihan marketti ruokaan saavat tyytyä. merkki vaihtelee..
 
"Koiruus"
[QUOTE="a p";29793734]Ihan marketti ruokaan saavat tyytyä. merkki vaihtelee..[/QUOTE]

No sitten olet hajuyliherkkä vai oonko mä kadottanut hajuaistin? Ei ne musta haise miltään. Siis jos ei naamaansa niihin kiinni laita. Enempi nuo karvatassut haisee märkinä.
 
"a p"
[QUOTE="Koiruus";29793748]No sitten olet hajuyliherkkä vai oonko mä kadottanut hajuaistin? Ei ne musta haise miltään. Siis jos ei naamaansa niihin kiinni laita. Enempi nuo karvatassut haisee märkinä.[/QUOTE]

Kyl sen haistaa kun avaa tuon huoneen oven missä se ruokasäkki on. Eikä se haju mitenkään miellyttävä ole. Ei onneksi vieraat tuolta kulje kuitenkaan..
 

Yhteistyössä