Pääsiäisen aatto

  • Viestiketjun aloittaja "Sikke"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras."
Saako lammasta koskaan halvalla?
Just ostin paikallista karitsan paahtopaistia hintaan 24.90/kg, sisäfile ois maksanut 34.90/kg. Savustettu ylipyksä lammaspaisti oli sitten halvemmasta päästä, 13.95/kg.
 
Spencer Hastings
[QUOTE="vieras.";29793388]Saako lammasta koskaan halvalla?
Just ostin paikallista karitsan paahtopaistia hintaan 24.90/kg, sisäfile ois maksanut 34.90/kg. Savustettu ylipyksä lammaspaisti oli sitten halvemmasta päästä, 13.95/kg.[/QUOTE]

En oo kyllä koskaan lammasostoksilla ollut, niin en osaa sanoa. Joku vaan palstalla sanoi, että joissain paikoissa se on nyt 16e/kg, meinaskohan stten noita paisteja.. No menen markettiin katsomaan itse. Olis kiva laittaa jotain erikoisempaa pääsiäiseksi.
 
"Pääsiäinen"
Pääsiäinen on sunnuntina, kun on ensimmäinen pääsiäispäivä. Lauantaina on kaupat auki. Huomennakin on pyhä, mutta pitkäperjantai ei kristityille ole vielä pääsiäinen vaan vasta sunnuntai ylösnousemuksen juhla. Huomenna kirkkokin on puettu mustiin. Lapsena äiti ei antanut koskaan pääsiäiskoristella ennen lauantaita ja pitkäperjantaina ei sasnut mennä mihinkään ei edes ulos leikkimään. Kirkossa sai toki käydä.
 

Yhteistyössä