Mikä mielikuva tulee tällaisesta johtajasta?

  • Viestiketjun aloittaja nikitön
  • Ensimmäinen viesti
nikitön
Johtajan huoneesta on 15 askelta minun työpisteelle. Kyseessä pieni alle 20 työntekijän työyhteisö. Äsken huomasin, että johtaja on poistunut pääsiäisvapaille sanomatta yhtään mitään. Minusta omituista, että ei mennessään huikkaa pääsiäistoivotteluja.
 
Toinen esimerkki: Johtaja kävelee työpisteeni ohi huoneeseensa ja heti kun pääsee huoneeseensa laittaa minulle sähköpostia. Vaikka olisi ihan hyvin voinut sanoa sen kasvotusten.
Jos jatkuvasti välttelee kohtaamista kasvokkain, veikkaisin hänen olevan sosiaalisesti rajoittunut/ahdistunut/tajjotain. Mikä on kyllä mielenkiintoinen piirre johtajassa.

(Toisaalta, itsekin kannatan passiivisten kommunikointimuotojen käyttämistä työasioissa/työaikana. Keskeytykset tunnetusti aiheuttavat pitkänkin katkoksen tuottavaan työhön keskittymisen herpaantuessa, vaikkei asia olisi pitkäkään.)
 
  • Tykkää
Reactions: Data
Ken guru
Rakastan meidän työpaikan chattia. Ei tarvitse kävellä sitä viittä metriä vasemmalle kun voi hoitaa asiat chatin kautta. Siihen kun ei tarvitse edes säveltää muuta kuin varsinainen asia.
 
Ken guru
[QUOTE="Vieraana";29794122]Eihän hyvän pääsiäisen toivotus ole varsinaisesti mikään sosiaalinen juttu, normaalia kohteliaisuutta.
Minäkin inhoan sosiaalisia juttuja jos niillä tarkoitetaan esim. työpaikan virkistyspäivää tms.[/QUOTE]

Samaa mieltä tästä. Eli ihan normaaleihin käytöstapoihin kuuluu toivottaa hyvät huomenet ja sanoa heipat päivän päätteeksi. Ei meilläkään isoin pomo aina tervehdi kun hänen työhuoneensa on vähän sivussa muista.
 

Yhteistyössä