Mikä ihmisiä vaivaa?

  • Viestiketjun aloittaja vieras--
  • Ensimmäinen viesti
vieras--
Oikeasti en ymmärrä että ei pidetä sovitusta kiinni. Oon siivonnu kaappeja ja laittanu tavaraa myyntiin + kavereille luvannu lahjoituksena.

Esim tällä hetkellä tilanne se että lupasin yhdelle kaverille kolme (pirkan niitä kestopusseja) kassillista tavaraa. Nyt on kaks viikkoa aikonu hakea ne. Viimeksi tänään sano hakevansa lapset koulusta ja tulevan samalla. Lapset on pääseet tunti sitten eikä kaverista kuulu mitään.

Toinen varasi kauppakassillisen vaatetta fb kirpparilla. Aiko tänään hakea. Ei oo vielä kuulunut mitään.

Kolmas varasi kengät (ei mitkään halvat) ja aiko tulla sovittaan. Ei oo kuulunu eikä näkynyt.

Tästä kaikesta saa muutaman kympin vaivan palkkaa joten taitaa ens kerralla lentää suoraa uffin lootaan kaikki. Olis vaan ollu kiva antaa tuolle kaverille kun tietää että on tarpeeseen. Mut ilm ei sitten oo niin isoa tarvetta. Ja asutaan kuitenkin heidän ja "kaupan" välissä että ohi on varmaan menny moneenkin kertaan.
 
Aseta rajat
Jatkossa kannattaa sanoa jo heti "käytkö hakee huomenna/ensi viikolla, mulla on ylihuomenna/seuraavalla viikolla menoa uffiin joten vien samalla sinne jos et tarviikaan". Tai "pidän varattuna 2 päivää ja laitan uudestaan myyntiin jos susta ei kuulu". Toinen sitten tietää että haulla on takaraja. Ihan normaalia toimintaa asettaa rajat, kun joillakin tosiaan on tapana ymmärtää muuten niin että haenpa sitten joskus kun on kuu oikeassa asennossa...
 
"a p"
Ollu tässä itellä niin paljon muuta. mut nyt kun aloin siivoaan niin tuli nuokin sit taas eteen.. eli ens viikolla lähtee sitten muualle jos ei saa noita kukaan haettua.
 
"vvieras"
Olen huomannut samaa piirrettä, eli jos ei käykään tapaaminen, ei vaan vastata puhelimeen tai ei soiteta jos ei sovikaan. Ei vaikka tämä olisi tämän toisen sopima juttu, tuttu sanonut tulevansa kahville ja sitten ei kuulukaan mitään. Tai, että sovitaan joku leikkipuistotapaaminen viikkoa ennen ja toinen ei sitten vastaa puhelimeen. Sitten kun nähdään niin sanoo miten hyvin lapset tulee toimeen, pitäisi nähdä useammin. Huoh. Ärsyttää kun ei viitsi muutakaan siihen suunnitella kun on toista sovittu. Ei nyt liity ostoksiin, mutta ylipäätään ihmisiin. Unohtaako ne vai häh?

Tulee sellainen olo, että toinen ei oikeasti halua seuraani, mutta silti sitten kyselee ja peruu tapasmisen. Eikä siis edes ilmoita peruuntumisesta. Ei vaan soita kun on luvannut tai vastaa puhelimeen. Kiva lapsellekin sanoa, että ei nyt mennäkää. Lapsen takia näillä käynkin. Ainakin muutama tunnen tällaisia perheitä.
 

Yhteistyössä