Onko Orthexin

  • Viestiketjun aloittaja Ostoksille
  • Ensimmäinen viesti
"vieras."
Meillä on ollut noi molemmat, molemmat toimineet ok. Jälkimmäisestä meinasi pojalla pienempänä tulla pissat helposti reunasta ohi, ekassa mallissa ei ollut samaa ongelmaa. Hyvin toimineet koko potta iän, aloitettiin pottailu alle vuoden ikäisenä ja jo silloin osasi istua molemmissa hyvin. En nähnyt missään vaiheessa tarpeelliseksi hankkia mitään hienompaa ja kalliimpaa mallia.
 
ev.
[QUOTE="vieras.";29797555]Meillä on ollut noi molemmat, molemmat toimineet ok. Jälkimmäisestä meinasi pojalla pienempänä tulla pissat helposti reunasta ohi, ekassa mallissa ei ollut samaa ongelmaa. Hyvin toimineet koko potta iän, aloitettiin pottailu alle vuoden ikäisenä ja jo silloin osasi istua molemmissa hyvin. En nähnyt missään vaiheessa tarpeelliseksi hankkia mitään hienompaa ja kalliimpaa mallia.[/QUOTE]

Mikä on pottaikä ? Mistä mihin?
 
"Veera"
Meillä on tuo toka ja tosiaan pojalla saapi kattoa että pippeli on potassa kun pissaa ettei tuu ohi. On ollut käytössä 8kk-4v ikäisillä ja ihan riittävän hyvin on silti toiminu.

Jos olisi isompi vessa niin ehkä semmoinen pottatuoli olis mukavampi mutta meidän vessaan ei semmoinen mahdu.
 
[QUOTE="lll";29798148]Riippuu miten siinä istuu, ja onko iso vai pieni[/QUOTE]

Kai ne sitten siinä jotenkin väärin istuivat? Kotona kuitenkin eri mallinen potta ja ylivuotoja ei juurikaan tullut. 2½-3 vuotiaana ovat luopuneet potan käyttämisestä kokonaan.
 

Yhteistyössä