Vaatekaupan vaatteet

  • Viestiketjun aloittaja vaatekaupan pitäjä
  • Ensimmäinen viesti
vaatekaupan pitäjä
Mitä vaatteita pitäisi olla kunnon vaatekaupassa? Mielestäni nuorten 13-30 vuotiaiden vaatteet menevät paremmin, menisikö teidän mielestänne 40 naisten vaatteet myös myydyksi? Myymme siis vain naisten vaatteita. Pitäisikö kunnon vaatekaupan, missä ihmiset käyvät myydä sukkia, rintaliivejä ja toppeja? Myymme tietenkin myös lasten vaatteita(1-8 vuotiaat).
 
vierass
Oletpa pihalla kuin lumiukko, luulet että ikäluokan vaatteet menee parhaiten kaupaksi, jolla ei ole edes ylimääräistä rahaa. 40+ ja kunnon laatumerkit niin johan alkaa raha virrata.
 
Mun mielestä vaatekaupan pitää keskittyä johonkin. Ei voi myydä kaikkea.
Jos vaikka hakee rintsikoita, niin kuluttaja monesti menee sit erikoisliikkeeseen (alusvaateliikkeeseen) tai isoon ketjuun, jossa on valikoimaa.

Jos siis otat vähän kaikkea, niin parin rintsikan tai topin joukosta ei varmaan kukaan kiinnostu. Jos taas kaupassa keskitytään ihan vaikka päällysvaatteisiin, on se mielestäni parempi. Ja yleensä pitää erikoisliikkeessä olla joku "juju", mikä kiinnostaa kuluttajaa, koska ikävä kyllä isoja vastaan on vaikea kilpailla pelkällä valikoimalla.
 
  • Tykkää
Reactions: IhanaaMahtavaa

Yhteistyössä