Onko täällä terveydenhuollon ihmisiä, huoli läheisen voinnista...

  • Viestiketjun aloittaja "v ieras"
  • Ensimmäinen viesti
"v ieras"
Läheiseni on viety ambulanssilla sairaalaan yöllä. Korvista, nenästä ja silmistä tuli runsaasti verta. Mikä voi olla? Taustalla kuitenkin vakava perussairaus ja ikääkin lähemmäs 70v.
 
"vieras."
En ole koskaan kuullut että silmistä voi tulla verta. Kuulostaa erikoiselta. Varmaan korkeat verenpaineet taustalla, ehkä veren hyytymisessä häiriötä ja jokin suuri verisuoni puhjennut. Arvaus.
 
"hmmm"
Jos on verenohennuslääkitys (esim. marevan) voi olla, että on veri pääsyt liian ohueksi, silloin veri tulee jo melkein "ihon läpi". Silloin annetaan joku piikki, en muista nimeä joka livää veren hyytymistä. Tämä tuli nyt ensimmäisenä mieleen.
 
kkkkkkkkk
[QUOTE="hmmm";29803090]Jos on verenohennuslääkitys (esim. marevan) voi olla, että on veri pääsyt liian ohueksi, silloin veri tulee jo melkein "ihon läpi". Silloin annetaan joku piikki, en muista nimeä joka livää veren hyytymistä. Tämä tuli nyt ensimmäisenä mieleen.[/QUOTE]

Oliko Klexane?
 
aapeee
Pääsee tänään pois sairaalasta. Vuoto saatu tyrehdytettyä ja lisäverta annettu. Perussairaus niin harvinainen, että en täällä viitsi siitä edes kertoa. Aiheuttaa mm. vaskuliittia eli verisuonten tulehduksia. Lääkkeitä enemmän kuin syöpäpotilaalla =( Mutta nyt tilanne näyttää toistaiseksi taas hyvältä, mutta pelottava kokemus tuo oli sekä potilaalle että meille omaisille.
 

Yhteistyössä