Hesarin juttu Bulevardin perhesurmasta

  • Viestiketjun aloittaja vierasa
  • Ensimmäinen viesti
vierasa
Ihan järkyttävää se, että ystävät ja sukulaiset hylkää ja tuntemattomat lähettävät ilkeitä kirjeitä. Sen vielä ymmärtäisi paremmin jos näin olisi käynyt surmaajan vanhemmille vaikka en sitäkään tietenkään hyväksy mutta vielä käsittämättömämpää on se, että näin tapahtuu surmatun vanhemmille. Miten ihmiset voi hylätä oman sukulaisen tai ystävän sen takia että hänen lapsensa ja lapsenlapsensa on surmattu?
 
storm
Aika surullista :(.. En ymmärrä miksi läheiset ihmiset ovat käyttäytyneet tuolla tavoin.. Toivon, että jos meidän perhettä joskus kohtaa jokin suru, niin minun ystävät ovat tukenani ja haluan tehdä samoin myös heille.
Tuo on myös aika käsittämätöntä, että uhrien omaiset eivät saaneet kriisiapua mistään.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
"Mie"
Oikeesti kriisiavun saanti on Suomessa retuperällä. Ei sitä tarjota jos et itse älyä vaatia ja kukapa shokkitilanteessa. Juu kyllä työterveyshuollon psykologille pääsee kuukausien tai vuosien kuluttua taraumaperäisen stressireaktion vuoksi.
 
ertyuio
Taitaa olla heilläpäin tapana, että kun tytär vaikuttaa väsymystä ei tarjota apua. Ja sitten kun tapahtuu kauheuksia, niin jätetään "omassa rauhassa" pärjäämään. Kaikin puolin surullista!

Ei mielestäni kuitenkaan kerro kriisiavun yleisestä alennustilasta, sillä tämä todellakin oli melkoisen erikoinen tapaus. Moni saa ihan asiallisen ja,hyvän avun, toki sen mieluusti soisi ihan kaikille.
 

Yhteistyössä