Kaverien parisuhteessa väkivaltaa - mitäs nyt?

  • Viestiketjun aloittaja "elämän kevät"
  • Ensimmäinen viesti
"elämän kevät"
Kaveripariskunnalla on ollut ongelmia. Suurin ongelma on tietääkseni ollut se, että toisen alkoholinkäyttö on välillä ollut vapaa-ajalla runsasta.

Nyt tilanne kärjistyi niin, että juomaton osapuoli hermostui niin pahasti lupausten rikkomisesta, että oli lyönyt.

En olisi ikinä arvannut, eikä turhautuminen ole mikään oikeutus lyömiselle, vaikka kuinka harmittaisi.

Kumpaankaan en kuitenkaan ole ajatellut yhteyksiä katkaista. Toivon heidän löytävän parhaan ratkaisun, olipa se sitten ero tai asioiden selvittely. Puolta en halua valita ja olen valmis olemaan olkapäänä kummalle tahansa, jos sellaista tarvitaan.

Surullinen ja outo tilanne. Aiemmin olen ollut sitä mieltä, että väkivaltaan syyllistyvä on alinta kastia, mutta nyt kun tuli tositilanne ei tunne olekaan enää sama.

Neuvoja siihen, miten voisi olla tukena (siis jos tukea pyydetään)?
 
mieki
onsulla nyt elämä persellään pitäskö sulkle saaha kriisihoitoa ja avustusta kela kuulemma tukee tommosia sijaiskärsijöitä....vittu hommaa oma elämä ja anna kavereitten omat ongelmat hoitaa ihan ite ei kuulu tommoselle kukkavitunmuijalle
 
mieki
pohtii asioita mitkä ei kuulu sille "jos"tukia pyydetään....vekkaan et ei kumpikaan tuommoselta joka heti netissä kirjottaa jos tukia pyytää...nii ekana apua kysele...nuita just kukkavitun akkoja jotka luulee et ne on pelastavavia enkeleitä jotka taikasauvaa heilauttamalla saa pariskunnan elämän kohilleen ja jotka ei oikeesti osaa ees vittu kaurapuuroa keittää kysymättä kaksplussasta...
 

Yhteistyössä