Anoppi polttaa ketjussa

  • Viestiketjun aloittaja gt
  • Ensimmäinen viesti
Ei tosiaan kiva :( Tosin omalla kohdallani tupakka-altistus lapsuudessa mummon toimesta on hyvin vahvasti vaikuttanut esim nuoruuden päätökseen olla aina polttamatta. Muistan, kuinka mummolaan mennessäni valitsin aina huonoimmat vaatteet mukaan, unilelua en halunnut ottaa ollenkaan yms. ettei kaikki haisisi jälkikäteen tupakalta... Mutta kamala ällöttävä tapa kyllä kaikenkaikkiaan, vaikka itselläni tämä positiivinen vaikutus onkin ollut :x
 
"Katti"
Tuo on niin tyhmää :(
Anoppini ei polta ihan ketjussa mutta todella paljon. Laskin kerran tylsyyttäni, että 5-6 tupakkaa polttaa tunnin aikana. Kinuaa lasta hoitoon mutta epäilyttää mihin jättää jokapaikkaan ehtivän 11 kk ikäisen siksi aikaa kun käy tupakalla vai ottaako mukaan parvekkeelle :( en usko, että pystyisi olla polttamatta esim. Kahta tuntia. Muutenkin älöttää käydä kylässä kun polttaa parvekkeen ovi auki ja mielestäni koko pieni kämppä haisee tupakalle vaikka miehenikin (ei tupakoi) sanoo, että minä vain kuvittelen.
 
"aapee"
[QUOTE="Hömelö";29802259]Lähtisin kotiin ja sanoisin, ettei oma ja lasten terveys kestä jatkuvaa tupakankäryä.[/QUOTE]

me ollaanki nyt hotellissa yötä. Henki ei kohta kulje. Ei käydä kun pari krt vuodessa kun ei kestä enempää.mut anoppi lapsille rakas nii lasten takia pakko käydä.
 
"tipu"
Miksi ihmeessä altistat lapsesi tuollaiselle? Ilmoittaisin anopille, tai laittaisin mieheni sanomaan, että jos ei voi parvekkeen ovi olla kokonaan kiinni tai sitten tupruttelee jossain kauempana pihalla, niin emme voi enää tulla yökylään.
 
"Hömelö"
Onko teille taloudellisesti mahollista olla muutama yö lähihotellissa kun vierailette anopilla? Ja lähinnä tavata ulkoilmassa tai semmosissa paikoissa missä ei voi polttaa?

Tosin että kyllä minä tekisin anopille selväks, että sille tupakoinnille on pakko voida tehdä jotain. Sano ettet haluais joutua tilanteeseen missä pitäis valita lasten terveyden ja heidän oikeuden tavata isoäitiä väliltä, mutta lasten terveys menee kaiken edelle.
 
"aapee"
Parvekkeen ovi on kii kun polttaa. Ja yöt ollaan hotellissa oltu jo vuosia.päivät ollaan anopilla.pyritään oleen mahd paljo ulkona mut kun ei jaksa koko ajan olla.välimatkaa on satoja kilometrejä niin kun tullaan nii ei viiti yhden yön takia tulla. Huoneistossa ei oo tupakansavua mut se haisee voimakkaasti tupakille ja kun tullaan kotiin niin kaikki vaatteet menee pesuun. Asiasta on keskusteltu kyllä,viimeksi tänä aamuna.
 

Yhteistyössä