ASMR. Onko joku muu koukussa näihin videoihin?

  • Viestiketjun aloittaja relaxing..
  • Ensimmäinen viesti
"hmm"
tykkäisin mutta on TOSI vaikea löytää hyviä.. tuolla linkittämälläsi naisella esimerkiksi on puhe melko takeltelevaa ja nasaaliääni niin sen kuuntelu on enemmän tuskallista.. myös monet äänet mitä yleensä käyttävät ovat mielestäni vain älyttömän hermostuttavia ja osa suorastaan inhottavia. olen ehkä vähän liian perfektionisti näihin..
 
relaxing..
Itseäni ei tuo takelteleva puhe haittaa, vaikka olenkin sen laittanut merkille. Jotenkin kai se äänensävy iskee muhun, kun en ole vielä toista yhtä hyvää löytänyt, aina jokin ärsyttää niissä toisissa :D
 
"hmm"
pitäisi varmaan alkaa tekemään omia kun lähes kaikissa jokin ottaa päähän :D haluaisin kovasti kuunnella noita missä joku syö, mutta ne on tehty ihan ylioksettaviksi suu auki tahallaan mahdollisimman lujaa mässyttelyksi, kun minusta se hiljainen suu kiinni syöminen, haukkaaminen ja muu voisi olla mukavaa kuunneltavaa. monissa videoissa myös liikutaan liian nopeasti mieleeni.

aasialaiset ovat muuten olleet melko poikkeuksetta mielestäni hyviä, harmi vaan kun ei ymmärrä sitä höpinää siinä.
 
relaxing..
Mikä tuossa on idea? Ihan mielenkiintoinen juttu, jotenkin kun alkoi katsoa ni teki mieli vaan jatkaa katsomista.
Monet kokee kihelmöintiä tietyistä äänistä. Itselläni parhaiten toimii rapistelu, koputtelu jne. Ja nuo hitaat, "tylsät" liikkeet ja puhe ovat aika rentouttavia. Aivot tuntuvat menevän todella sinne narikkaan. Jotkut kuvaavat tuota kihelmöintiä aivo-orkuksi, mutta itse en ihan niin voimakkaaksi tuntemukseksi sanoisi, kaikilla on toki erilailla :)

Muistan, kun jo ala-asteella tunsin outoa kihelmöintiä mahanpohjassa erään luokkakaverin lukiessa jotain tekstiä ääneen. Luulin olevani vain outo, mutta meitä on siis muitakin :D Kenellekään en koskaan tuosta maininnut, mutta olisin voinut kuunnella sitä kaveria vaikka viisi tuntia putkeen, ihanan pehmeä ääni.
 

Yhteistyössä