Mitä syötte tänään?

  • Viestiketjun aloittaja pitäs tehdä jotain
  • Ensimmäinen viesti
Me menään lounaalle anopin luo, varmaan myös päiväkahvit siellä.
Päivälliseksi luultavasti tehään jotain perunasta ja jauhelihasta, ehkä jauhelihapullia kastikkeessa.

Herkkuina on sitten illalla sipsiä, suklaamunia ja mämmiä.
 
noita
Piti syödä paahtpaistia kera uunijuuresten, mutta paisti on umpijäässää jääkaapissa.. Syödään siis broileria jollain tavalla laitettuna, munia, fetaa ja kasviksia ainakin lisäksi.
 
huomenna pääateria
Rosolli, ihana patapaisti ja ihana makaronilaatikko meni jo.

Pian lähdetään synttärijuhliin, jossa varmaan kahvin kanssa yhtä sun toista herkkua. Ehkä siellä on mämmiäkin (toivon.)
 
"Hanna"
Broilerikiusausta, porkkanaraastetta ja vihersalaattia olis kohta tarjolla.
Lounaan jälkeen lähdetään ajelemaan appiukon luo, eiköhän siellä jotain herkkua kahvin kanssa ole tarjolla :)
Ja jos tuo "Subi" on tänään auki, niin ehtoommalla sit patonkia, ellei, niin sitten fetasalaattia.
 
yksin kotona
Mä syön eilisen riisin ja broiskun jämia tekemällä kiinalaista pastettua riisiä ruuaksi. Muutama karkki on jäljellä ja pitkän lähes 2h juoksulenkin päälle söin jo mämmiä, välipalaksi.
 
"narsissi"
Perunapalleroita ja kirjolohipyöryköitä söin äsken. Odottelen tässä kahvivieraita saapuvaksi ja silloin syödään pääsiäiskakkua ja kinderpiirakkaa. Illalla sit suklaamunia ja lakuja ja pääsiäisrakeita yms.
 
Irmelin
Paahtopaistia meilläkin, on ollut pääsiäisruokana jo lapsuudenkodissani. Paistin lisäksi tarjoan ihanaa paistikastiketta, varhaisperunoita, porkkanoita,vihreitä papuja, paistettuja pihvitomaatin puolikkaita ja vaahterasiirappista ruusukaalisalaattia. Leipänä on pääsiäislimppua. Jälkkärinä on jätskiä ja persikoita.
 
Itsekasvatetun karitsan lapaa sekä aurajuustolla höystettyja, paistettua punajuurta ja porkkanaa, varmaan jotain salaattia ja lisukkeita myös. Jälkiruoaksi pashaa ja mämmiä kullekin maun mukaan. Kahvilla puolukkapiirakkaa. Herkkuina joka välissä suklaamunia. Juomina punkkua, olutta, mehua, vettä.
 
Sitten
Karitsanpaistia, uunijuureksia, valkosipuliperunat ja juomana italialainen punaviini valpocella ripasso. Loistava kombinaatio. Jälkiruuaksi tein appelsiinikiisselin ja siihen kermavaahtoa päälle. Suklaamunia on vielä jemmassa ja kahvin kanssa kahvilikööriä. Ateria peittosi paikalliset ravintolat mennen tullen.
 
Uusia perunoita, grillattua kuhaa, herkkusieniä ja maissia. Mozzarellasalaattia. Jälkkäriksi kinderpiirakkaa. Ei ole muuten selkärangattoman jälkkäri tuo! Onneksi kävin aamulla parinkympin fillarilenkin ja kohta lähden salille
 

Yhteistyössä