libero vs pamppers?

  • Viestiketjun aloittaja wpznfislq
  • Ensimmäinen viesti
"Hanna"
Libero.

Esikoiselle koitettiin kerran Pamppersia, alapää oli päivän jälkeen aivan punainen ja aristava.
Kuopuksella on käytetty vain Liberoa. Molemmille lapsille Libero on ollut malliltaankin hyvä, ei falskaa.
 
"hillla"
Libero. Pampersia meidän beiben peppu ei kestä yhtään, alkaa heti punoittamaan pahasti :/ ja minusta ne haisee pahalle etenkin kun niihin tulee pissa. Jollekkin kemikaalille.

Muumeista ei saanut puhua, mutta muumi teippivaippaa käytetään öisin. Tykkään muumista kun on kotimaista. Noissakin on kyllä sellainen hassu ominaisuus että kun niihin tulee pissa, vaippa muuttuu kylmän tuntuiseksi? :D kukaan huomannut? Tai sit se vaan johtuu jotenkin yöstä, että tuntuu kylmälle kun sitä koittaa, en tiedä.
 
ggghh
Me ollaan vaihdeltu molempien välillä. Mut järestää molemmista aina jos vaippa on alkanu falskaa, nii ollaan vaihdettu suurempi koko ennen kuin kilomäärät on tullu täyteen. Sit onntaas vaippa istunu hyvin eikä ole tullut pissat raoista. Eli esim kun on painanut 10kg ollaan "jouduttu" siirtymään 13kilosten vaippoihin.

Vastasyntyneenä käytettii pampperssia, tuntu että se vaipan pinta imi paremmin ne maitokakat. Sitte liberon slimfitit istu jotenkin paremmin hoikalle lapselle. Sit palattiin pitkäks aikaa pampperssiin, oli muka pehmosempi ja imevämpi.
Nyt 1,5v käyttää päivällä liberon up&go:ta(pehmonen korkea vyötärö, ei pyllyvako vilku), ja öisin pampperssin baby-dry teippivaippaa, kun siihe mahtuu pissaa enempi.

Jos mahdollista, nii kysele kavereilta vaippoja testattavaks.
 
"vvieras"
Pampers molemmilla. Koitettiin nuoremmalle liberoa, mut meni alapää heti ihan punaiseksi ja vereslihalle ja pissatkin falskas, joten palattiin takas pampersiin.

Musta pampers on niin paljon helpompi pukea vastasyntyneellekin, kun on paljon pehmeämpi :)
 

Yhteistyössä