Lapsen kuvaus valokuvaamossa

  • Viestiketjun aloittaja "Maria"
  • Ensimmäinen viesti
"Maria"
Oletteko käyttäneet 1-vuotis kuvassa valokuvaamossa? Mitä kuvauksen hintaan kuuluu (yleensä)? Katsoin jotain hinnastoja ja luki esim että kuvaus 90 euroa, sisältää kaksi kpl 12x15 cm kuvia. Siis siinäkö kaikki, eikö vaikka digimuodossa saa itselleen mitään?
 
Xccx
Meillä oli joku tollanen tarjous. Eli kiinteä hinta ja sit mukaan pari kuvaa ja tosiaan diginä sai sitten kaikki. Pysty myös sieltä teettää lisää kuvia. Kannattaa aina varmistaa, että saa diginä kaikki. Muuten lisäkuvat, varsinkin isot kuvat, saattaa tulla tosi kalliiks.
 
"vierailija"
Kannattaa selvittää tarkkaan, mitä kuvaukseen kuuluu. Me käytiin VivaImages:ssä, mikä on erikoistunut valmiiden kehystettyjen/tulostettujen taulujen tekemiseen. Meillä oli grouponin kautta tarjous, jolla sai kuvauksen sekä yhden 10x14 kuvan kehystettynä 30€. Kuvauksen jälkeen saatiin muu hinnasto ja taulujen hinnoista olisi tullut ihan järjetön summa. Meinasin jo varata toisen kuvauksen muualle, mutta pelkäsin, että se ei sitten onnistukkaan kun 1-vuotiaasta ei koskaan tiedä. Otettiin sitten 10 kpl digikuvia 400€ :D
 
"pirttihirmu"
Täällä 1v kuvaus maksaa eräässä valokuvaamossa 54€ ja sisältää kuvauksen, 3kpl 12x15cm kuvaa ja yhden 20x25cm. Kaikki pahvikehyksissä. Loput kuvat on sit teetetty listahinnoin. Kummeille ollaan "tarjottu" kuvat ja muut ovat saaneet tilata omakustanteisesti niin paljon kuin tykkäävät.
 

Yhteistyössä