Raskaus ja uudet puolet miehessä, mielipiteitä?

  • Viestiketjun aloittaja "Abcd"
  • Ensimmäinen viesti
"Abcd"
Elikkäs kävi näin. Miehen kanssa yhteistä taustaa jo yli 10v. Meillä on neljä lasta ja puhuimme viidennestä ja mielestäni kumpikin tätä viidettä halusimme ja raskauduinkin melko heti, nyt siis viikkoja jotain 5+. Noh, miehestä tullut esiin ihan uusia puolia joita ei aikasemmin ole ollut, hän panikoi, mutisee kuika me pärjätään, hänellä ei aika ainakaan riitä enää viidennelle ja puhuu niin että tämä on nyt sitten MINUN lapsi, kuinka minä häntä sitten jaksan hoitaa, ei siis puhu niin että kyseessä olisi meidän yhteinen lapsi jonka yhdessä teimme. Sanoin että kyllä kuvittelin että mä en yksin tämän lapsen kanssa jää ja hoitaisimme ja kasvattaisimne yhdessä niin kuin aikaisemmatkin. Rivien välistä siis luettavissa että mies ei haluakaan tätä lasta mikä on tietysti todella ärsyttävää että tämä näin pitkälle meni että tässä jo ollaan raskaana! Aikuinen ihminen ei saanut suutaan aimmi auki vaan mieluusti siemeniään jakeli! Ja vielä ärsyttävämpää tästä tekee sen, että meillä on kuitenkin tätä yhteistä taustaa pitkälti joten lasten hankinta ei mitään uutta ja ihmeellistä hänelle ole. Ikinä en mitään keskeytystä voisi tehdä pelkästään tämmösin syin mutta en toisaalta kestä sitäkään että hänet nyt pakotan johonki mitä mies ei halua. Oikeestinkuvittelin että tämä raskaus olisi molemmin puolin ollut haluttu ja toivottu, mutta miehen puolelta kyllä uutinen ei otettu ilolla vastaan. Raivostuttavaa!
Mielipiteitä mitä teille ukolle tekis?!
 
pump
No miten olisi jos keskustelisitte asiasta kunnolla? Eihän tuommoinen muuten selviä! Kerrot miltä sinusta tuntuu ja kysyt mieheltäsi onko hän oikeasti sitä mieltä, että katuu tätä lasta. Vaikka katuisikin, luultavasti se mieli muuttuu sitten kun lapsi on syntynyt.
 
"Abcd"
No ollaan kyllä keskustelu mutta yhdessä hetkessä asia on ok ja kohta toisessa kuuluu nurkan takaa mutinaa. Kun kysyin että haluatko tätä lasta , nin vastaus on joo mutta sitten tosiaan kohta on tyyliin maailmanloppu jos viides vielä tulee. Noh, en tiedä, ehkä se ajan kanssa mieli muuttuu, jotenki kurja olo vaan itellä kun luulin että molemmat tätä halusi.
 
tuota
Jospa sitä stressaa talonrakennushomat ja perheenlisäys. Tuskin se viides lapsi mitään perheessänne niin radikaalisti muuttaa. Voisi kuvitella miehen tuosta tokenevan, kunhan nyt hetken asiaa sulattelee :)
 

Yhteistyössä