D-vitamiinitipat jotka ei aiheuta vatsanväänteitä

  • Viestiketjun aloittaja qwerty00
  • Ensimmäinen viesti
qwerty00
Tietääkö joku onko d-vitamiinitipoissa eroja? Onko jotain valmistetta mikä ei aiheuttaisi vatsanväänteitä. Vauva itkee, potkii ja sätkii kuin syötävä muutaman tunnin aina d-vitamiinin annon jälkeen. Mikään ei auta itkuun paitsi tissi tai lisäruoka sen aikaa kun syö. Ei tosin halua loputtomiin syödäkään. Käytössä on Minisun-tipat.

Voi tietty olla että itkisi muutenkin. Vauva pian 5 viikkoa, tää on kai itkuisinta ikää. Toivottavasti loppuis pian.
 
"vieras."
On niissä eroja, mut ei kai ole olemassa jotain tuotetta mikä sopisi kaikille. Meidän vauvalle sopi Gefilus+D3-tipat, joissa siis on maitohappobakteerit samassa. Joidenkin olen kuullut löytäneen avun Jekovit-tipoista, olikohan niin että syyksi mainittiin että eivät ole öljypohjaisia tjsp, mutta niissä on huonommin imeytyvä d-vitamiinin muoto ja ovat kuulemma pahan makuisia.
 
qwerty00
meillä on rela-tipat käytössä mutta tuntuu että ne on yhtä tyhjän kanssa. täytyy kysyä tiistaina apteekista tai neuvolasta. ei oo kiva kuunnella kun toinen karjuu hätäänsä.
 
Meillä oli alussa samaa,neuvolasta vaan käskivät käyttämään sitä d-vitamiiniä missä oli bakteerit joukossa.ja se ei sopinut.Ilmoitin sit myöhemmin neuvolaan että vaihdettiin vitskut ja hyvin on mennyt sen jälkee.Suosittelen koittamaan devisolia ja ei ole iso rahallinen menetys jos ei toimi.
 
qwerty00
Näyttäis tuo suihke olevan kaikkein kallein joten kokeilen jotain muuta ensin. Karjunta paheni SELVÄSTI tänään kun nostin Minisunin annoksen 4 tippaan. Aiemmin annoin 2-3 tippaa. Toivottavasti vaihtamalla paranee.
 
qwerty00
Kokeilussa Jekovit, aloitettiin 2 tipalla ja vähitellen lisätään annosta. Toistaiseksi ei tunnu aiheuttavan lainkaan mahavaivoja, hurraa! :) Muksu ei myöskään tunnu edes huomaavan että tuo maistuisi pahalta.
 

Yhteistyössä