Normaaliin anukseen ei yhdyntä onnistu!

  • Viestiketjun aloittaja "Ihmettelen"
  • Ensimmäinen viesti
"Ihmettelen"
Tätyy kyllä olla lorttoperseinen nainen, jos penis menee anuksesta sisään. Terve peräaukko on niin tiukka, että ei toivoakaan.

Miten teillä, kakkosen harrastajat, voi olla niin väljä peräreikä? Vai onko miehellänne mikropenis?
 
"vvieras"
En tiedä. Katsopas kaikki noita pornoleffojen lorttoperseitä, miltä se anus näyttää?
Kyllä mulla menee penis ihan hyvin sisään. Yllättäen naisen elimet on aika joustavia, kun lapsikin mahtuu
tulemaan ulos. Vai luuletko, että synnytyksen jälkeen naisella on vauvan pään kokoinen reikä jalkojen välissä?
 
Data.
Samaa ihmetellyt, että miten ihmeessä voi olla niin löysä peräaukko, että sinne voi survoa penistä edes takaisin! Eihän sellainen hole enää pidä edes paskaa sisällä.
 
[QUOTE="Ihmettelen";29807326]Tätyy kyllä olla lorttoperseinen nainen, jos penis menee anuksesta sisään. Terve peräaukko on niin tiukka, että ei toivoakaan.

Miten teillä, kakkosen harrastajat, voi olla niin väljä peräreikä? Vai onko miehellänne mikropenis?[/QUOTE]

Asian olet vissiin tarkistanut ja kun ei mahtunut niin nyt katkerana huudetana muille? :D
 
keskiverto
Ei se keskiverto penis ole pökälettä suurempi. Jos pökäle mehtuu ulos, miksi penis ei menisi sisään? Jos tuosa ei tykkää, niin voi jättää väliin, jos tykkää niin liukasteita voi käyttää. Mutta aukon koosta se ei ole kiinni, koska jokaisella naisella ja miehellä (jos ei ole avannetta) sieltä tulee ulos tavaraa.
 
Vähän faktaa
Ei se keskiverto penis ole pökälettä suurempi. Jos pökäle mehtuu ulos, miksi penis ei menisi sisään? Jos tuosa ei tykkää, niin voi jättää väliin, jos tykkää niin liukasteita voi käyttää. Mutta aukon koosta se ei ole kiinni, koska jokaisella naisella ja miehellä (jos ei ole avannetta) sieltä tulee ulos tavaraa.
Pökäle tulee ULOS. Siihen sulkijalihas on suuniteltu. EI siihen että pökälettä runnotaan sisään ja vieläpä nytkytetään siinä reiällä edestakaisin!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Vähän faktaa;29807780:
Pökäle tulee ULOS. Siihen sulkijalihas on suuniteltu. EI siihen että pökälettä runnotaan sisään ja vieläpä nytkytetään siinä reiällä edestakaisin!
:D Osaan kuvitella kuinka kauan sinulla on kestänyt keksiä tämä puolustus anaaliseksiä vastaan.

Onkojoku yrittänyt väkisin tunkeutua anaaliisi kun tunnet näin voimakkaasti tarvetta sotkeutua muiden seksielämään?
 
Faktaa.
Toimin lähes 10 vuotta erään terveyskeskuksen päätoimisena peräpukamien poistajana. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Olen nähnyt rehellisesti sanottuna kymmeniä tuhansia peräpäitä. Syy, miksi kirjoitan nyt tänne, on se, että täällä ei tunnuta ymmärtävän sitä, mitä toistuva anaaliyhdyntä tekee sille ns. passiiviselle osapuolelle.

En nyt puhu siitä, jos joku hairahtuu antamaan peräaukkoaan muutaman kerran, ehkä vielä muutama kymmenenkin menee ilman muutoksia. Mutta kauan harjoitettu peräaukkoyhdyntä tekee korjaamattomia, peruuttamattomia vaurioita anuksen ja peräsuolen lihaksistoon, limakalvoihin ja kudoksiin.

Toivon, että uskotte minua, kun sanon, että pystyin kertomaan sekä miehistä että naisista ne tapaukset 100 % varmuudella, joita oli yhdytty peräaukkoon lukuisia kertoja. Sen sekä näki että tunsi peräpäästä. Arpeutunutta, löystynyttä kudosta, joka päästi ilman ulos itsestään.

Myös vaiva, jonka takia sain "asiakkaan", johtui usein tästä kyseisestä harrastuksesta. Peräpukamien poistossa, mikäli kyseessä on suolen sisäiset pukamat, jouduimme laittamaan peräsuoleen jonkin verran instrumentteja, itse poisto tapahtui ampumalla kiristävän kumilenkin pukaman ympärille, joka "kuristi" pukaman pois. Samaa tekniikkaa käytetään vielä tänäkin päivänä.

Olin melko hienotunteinen, eli en tuonut asiaa esille asiakkalle, mutta joskus keskustelimme hoitajan kanssa leikkimielisesti asiasta jälkeenpäin, että "olipas siinä taas isopaikkainen nainen" , tms.

Haluan vain sanoa, että suhtautukaa asiaan vakavasti, en halua puuttua kenenkään yksityisasioihin, mutta älkää hyvät ihmiset vaan kuvitelko, ettei anaaliseksi pitkään ja useasti harrastettuna aiheuttaisi mitään anuksellenne ja peräsuolellenne. Jos käytätte ns. seksileluja, olkaa tarkkana, että niiden koko pysyy kohtuullisena, ihan vakavasti puhuen, joku ruuvimeisselin pään kokoinen dildo on kyllä jo tarpeeksi iso, ja hyvin öljyttynä se ei vielä vaurioita pahasti kudoksia. Luopukaa ns. monstereista, niillä kyllä pilaatte paikkanne, nyrkkinainnista puhumattakaan!
 
[QUOTE="vvieras";29809346]Hyvä provo. Olen vasta nähnyt tämän noin 10 kertaa tällä palstalla.
Terveyskeskuksissa ei ole mitään päätoimista pukamien poistajaa, eikä sitä tee lisensiaatit.[/QUOTE]

Kanditko sitten, vai lähihoitajat?
 
"vvieras"
Ymmärrän kyllä hyvin joidenkin ärsytyksen anaaliseksiä kohtaan. Se kun on sellanen asia johon kenenkään ei tarvitsw ryhtyä ilman omaa halua. Miesten pitäisi ainakin ymmärtää, että suurinosa naisista ei halua peppuseksiä ja siinä on mahdollista vahingoittaa peräsuolta pysyvästi. Peräpukamat, sisään meno ilman rentoutumista (sattuu ihan perkeleesti) tai pahimmillaan kun suoli ei ole täysin tyhjä, työnnetään tavara sisäänpäin ja siitä olikin joku juttu kun jollain alkoi kasvamaan sieniä suolessa ja vaati leikkausta.

Onneksi meillä mies ei välitä vaikka kokeiltu on. Itsekään en välitä. Tuntuu kun paskalla olisi. Silti en tuomitse niitä jotka molemmat parisuhteessa haluaa ja nauttii. Toki sillonkin kannattaa muistaa vaarat. Suolihuuhtelua ei myöskään saisi tehdä usein. Laiskistuttaa suolta. Homot kuulemma sitä harrastavat ja tuon sisäänmenon takia se suoli johon mennään pitää olla tyhjä. Jos ette tiedä anatomiaa niin ohut ja paksusuolen jälkeen tulee se loppupää johon siis anaaliseksissä mennään.
 
"vvieras"
Ja siis peräsuolihan "ei halua" päästää sisäänsä mitään. Siihen tarvii kunnon rentoutuksen ja pikkuhiljaa sisänmenon niin että peräaukko luulee että ulos menee jotain eikä sisään. Ulostaminenhan käy juuri näin. Se laajenee hitaasti. Ilman tätä rentoutusta ja huijaamista sinne sisään ei edes sormi mahdu. Anaaliseksin jälkeen peräaukko on jonkin aikaa avoin, koska se on tottunut siihen avoimeen tilaan. Kyllä se palautuu mutta ammollaan pidätyskyky on huono.
 

Yhteistyössä