Mihin skootterin saa parkkeerata kaupungilla?

  • Viestiketjun aloittaja mopomummo
  • Ensimmäinen viesti
mopomummo
Autojen parkkiruutuun käsittääkseni ainakin. Mitenkäs kun kaikki parkkiruudut ovat ainakin tässä kaupungissa keskustan alueella maksullisia, mihin parkkimaksulappu kuuluu moposkootterissa laittaa? Ensimmäisenä tuli mieleen vain laittaa se pyykkipojalla johonkin kohtaan kiinni :D nyppivätköhän ilkeämieliset noita usein irti? Lisäksi olen kuullut, että parkkiruutuun kuuluisi parkkeerata niin, että tilaan mahtuisi kaksi mopoa - onko totta?

Saako sen parkkeerata vapaasti jalkakäytävälle ja esim mille tahansa pyöräparkille? Tietenkin niin, ettei se ole siinä jalankulkijoiden tai huoltoajoneuvojen tai kenenkään muunkaan tiellä.
 
vierass
Ihan parkkiruutuun. Maksat maksun normaalista ja laitat muistiosan sinne skootteriin, varsinaisen lipukkeet otat mukaan. Sillä voit sitten todistaa maksaneesi, jos satut kaikesta huolimatta saamaan sakot.

Samaan ruutuun saa parkkeerta useamman mopon/moottoripyörän.
 
"aapee"
Olisikohan tuo asiallisempaa parkkeerata kadulle ja pyöräparkkeihin, kerta se luvallista on? Meinaan vaan, kun nuo parkkipaikat ovat usein aika kortilla keskustassa, niin ei veisi niitä turhaan jos muuallekkin on luvallista se mopedi jättää.
 

Yhteistyössä