Miten rahat riittämään?

  • Viestiketjun aloittaja .........
  • Ensimmäinen viesti
.........
Pitäisi ostaa kevät-kesä vermeitä ja rahat riittää juuri ruokaan. Eli pitäisi ostaa kenkiä itselle ja lapsille ja lapsille kesävaatteita ja myös itselle takki. Mitä kandee tehdä? Luottokorttia en omista. Lapsilisät menneet parina kuuna nyt ruokaan. Seuraavatkin lapsilisät menee ruokaan. Kampaajallakin pitäisi käydä. Vaikeeta. Ollut nyt menoja paljon ja lisää on tulossa. :(
 
"hillla"
Voitko saada sosiaalitoimistosta avustusta? Tai voisitko myydä jotain, mistä tulisi lisätuloja? Voisiko joku sukulainen auttaa? tai löytyiskö kaverilta jotain vanhoja vaatteita? Joka tapauksessa varmaan kannattaa etsiä vaatetta ja kenkiä esim kirpputorilta, spr:n kontista, nettikirppareilta jne.. Kampaaja ei ole pakollinen, jos kuontalo on ihan hirvee niin käy korkeintaan leikkauttamassa tai pyydä kaveria leikkaamaan, ja tee kotivärjäys mahd. pienellä muutoksella.

Jos tulot olisi paranemassa muutamassa kuukaudessa, voisi tilata pakolliset vaatteet jostain nettikaupasta osamaksulla, mutta jos rahatilanne on jatkossakin huono niin sitten ei kannata.
 
............
Jatkan. Eli en sossusta saisi mitään tai kehtaisi edes pyytää vaatteisiin rahaa. Pitää yrittää myydä jotain. Kirpparille varata pöytä. Meneeköhän talvivaatteet vielä kaupaksi? Kesävaatteita ei juuri ole. En ole tottunut käymään kirppareilla. Saako sieltä siistejä kenkiä/vaatteita?
 
"hey"
Noita en pitäisi niin tärkeenä että pyytäisin muilta rahaa tai ottaisin velkaa. Aikuisella ihmisellä on yleensä vaatteita (vanhoja) kaapissa mitkä käy ihan hyvin vaikka seuraavaan kevääseen (tai kun rahaa tulee) voihan sitä tuunailla vanhoja: värjätä, käyttää asusteita tms.
Jos lapselle ei jotain tärkeää ole eikä sitä löydy käytettynä niin hänelle sitten ostaisin.

Kampaajalla ei oo pakko käydä, leikkaa itse tai anna kasvaa.
 

Yhteistyössä