Lapset vuoden ikäerolla, käytännön asioita

  • Viestiketjun aloittaja Noppa8
  • Ensimmäinen viesti
Noppa8
Jos kaikki menee hyvin, meille syntyy toinen lapsi kun esikoinen on noin 1v 2kk ikäinen. Miten esimerkiks vaunujen kanssa? Pitäskö hankkia kaksosvaunut ja mitä ominaisuuksia niissä kannattais olla? Entäs kaupunkirattaat, mihin sais turvakaukalon? Sänkyratkaisua mietin myöskin, esikoinen siirtyi juuri perhepedistä pinnikseen joka on meidän sängyssä kiinni, ajatus näin alustavasti että sikäli se onnistuu kuopuksen kanssa niin kuopus nukkuisi perhepedissä ja siirtyisivät sitten aikanaan esikoisen kanssa samalla kertaa lastenhuoneeseen nukkumaan.

Jos on käytännön kokemuksia tai vinkkejä niin olisin kiitollinen :)
 
"näin meillä"
Meillä oli lapsilla ikäeroa 1v 4kk, ostettiin tuplarattaat isoilla renkailla ja ne ihan kaupunkikäytössä. Turvakaukalon kanssa ei liikuttu kuin auton kanssa.

Perhepedistä en osaa sanoa, meillä lapset nukkuneet lähellä omissa sängyissä.
 
Ken guru
Noh, meille on tulossa kesällä vauva kun toinen lapsi on 1,5v. Ostettiin tuplarattaat joihin sitten saa myös kaukalon. Mahdollisimman helpoksi haluan ja järjestin kaiken, eli kunnon menovälineet ja isofixtelakka ettei tarvitse turvavöiden kanssa pelata jne.

En enää noiden tavallisten tuplien lisäksi hanki mitään kaupunkirattaita. Yhdet matkarattaat meillä on lisäksi, mutta se saa riittää kunnes kumpikin pois rattaista. Tuplat on meillä bugaboo donkey duot, joten niistä saa rattaat vain myös yhdelle kun sen aika tulee.

En muuten oikein osaa auttaa kun en kauheasti muuten stressaa tai suunnittele asioita. Vaatteita on edellisen beibin jäljiltä ja saatujakin paljon, eli todella vähän tulee niitä uudelle vauvalle uutena ostettua.
 

Yhteistyössä