Huvittaa ihmiset jotka haluaisivat, että joku ohjelma lopetetaan tv:stä

  • Viestiketjun aloittaja "luumu"
  • Ensimmäinen viesti
"luumu"
Esim Big Brother, aina sen alkaessa monet huutavat, että en varmasti katso sitä ja se pitäisi lopettaa kokonaan. Miksi pitäisi lopettaa kokonaan, kun on paljon muitakin kanavia joita voi katsoa tai vaikka mennä nukkumaan, kun BB alkaa. Paitsi, jos he eivät sittenkään pysty olla katsomatta sitä....
 
säpäle harmaana
Osittain samaa mieltä. Mutta itse kyllä poistaisin kaiken maailman olympialaiset, jääkiekot ja formulat tv:stä, kun niiden takia jää muita ohjelmia pois. Se on vain niin inhottava tunne, kun istahdat sohvalle katsoaksesi lempisarjaa (=Emmerdale :D) ja sitten ei tulekaan muuta kuin jotain maastohiihtoa.
 
huvinsa kullakin
Se on ikävää että iltaisin kun olis mukava kattella vähän telkkaria ennen nukkumaanmenoa, sieltä tulee pitkälti vain näitä BB- jatähtösohjelmia ym kakkaa. Hyvin vähän oieasti laadukasta , kiinnostavaa ja viihduttävää aiukusikke tarkoitettua ohjelmaa. siksi joskus toivon että lopetattaisiin kokonaan pari tositeeveetä tai kokkiohjelmaa, että olis tilaa paremmille ohjelmille parhaaseen katseluaikaan.
 

Yhteistyössä