Antaako teillä 1v tai vähän alle (10-11kk) sinun

  • Viestiketjun aloittaja näin
  • Ensimmäinen viesti
näin
lukea omia kirjoja / lehtiä suht' rauhassa silloin, kun tättähäärä on kanssa paikalla?

Itsellä tuo alkaa olla taakse jäänyttä elämää. Kun vauva tulee vain äkäisesti karjumaan viereen ja yrittää tavoitella lehteä sen repimisen toivossa.

Usein sitten vain istuskelen lattialla vauvan touhuja seuraten ja toisinaan vauva tulee syliini könyämään. Mutta välillä tekisi mieli, kun toinen leikkii kaikessa rauhassa, niin lukea edes pikku pätkä jotain lehteä. Vaan kun ei niin, ei. Mutta tämäkin on vain väliaikainen vaihe. Sen tiedostan ja tiedän.
 
Noup
Ei anna ei. Heti jos sohvalla yrittää lukea niin kädestä ollaan repimässä ja sitten suuttuu jos en lehteä anna. Sitten kun lehden saa käsiinsä tavoite on heti repäistä sivu irti ja siitä pienempiä palasia. Joskus annan leivinpaperin rapisteltavaksi, tosin tarkkana saa olla kun sitäkin on kohta suuhun tunkemassa :)
 
"Veera"
Niin, tuommoistahan se on. Istu keittiön pöydän ääressä ja lue hipihiljaa? Tai jos lapsi huomaa niin otat sen syöttötuoliin ja annat sille jonkun mainoslehtisen luettavaksi?
 
heeeeeh
Heehheehehehh!!
Tiedätkö mitä? Voin kertoa, , että meillä ei ole kukaan lukenut mitää lehtiä sen jälkeen kun vauva tuli taloon :D

Tai no joo, iskä luki lehteä niin että vauva oli käsivarsilla lehden päällä. Ja nykyään lukee kun minä olen nukuttamassa lasta ;)

Mutta lukekaa YHDESSÄ. Suosittelen varsinkin lidlin mainoksia! Niissä on paljon kivoja kuvia ja värejä! Ja sit välissä voi vilkasta askon mainoksia, ja palata taas lidliin, vaihtaa kodin ykkösen lehteen, jne jne. Siinä menee kivasti tunninkin verran aikaa, eikä haittaa vaikka kaikki sivut olis lopulta revitty, äiskä siivoo! <3 =)
 
  • Tykkää
Reactions: 4eliveto
alkuperäinen
Olen antanutkin pienen aika ajoin mainospostia "lukea", mutta ei siitä tietenkään mitään tule. Pieni repäisee ison siivun lehdestä irti ja tunkee mytyn suuhunsa. Sitten sitä on kiva kaivella toisen suusta ulos. Ja kun mainospostin vie pois, niin pieni karjuu kovaan ääneen hyvin loukkaantuneen oloisen, kun hänen kiva puuhansa torpattiin täysin.
 
"Hanna"
[QUOTE="Bimbo";29818173]Anna lapselle oma lehti revittäväksi. Viihtyy yllättävän pitkään rapisevan paperin seurassa.[/QUOTE]

Meillä jos antaa 1vuotiaalle lehden rapisteltavaksi ja revittäväksi, niin puolet siitä menee suuhun. Ei kivaa sekään.
 
"..."
Joo ei anna ei. Katson et nyt on hyvä hetki istua sohvalla ja juoda kahvi rauhassa kun toinen siinä lattialla niin hyvin viihtyy omien lelujen parissa. noo eipä aikaakaan kun siinä ollaan jo vaatimassa sohvalle/syliin/kahvikuppia. Täätäätää ja paapaapaa silmiin tapittaen. :) Ja taas se kahvi viihtyy itsekseen siinä pöydällä jäähtymässä.
 
gjk
Voi oikeesti kun toisilla on noinnhelpot (rauhalliset) lapset, mut sit pienistä asioista tulee noin suuria. Toiset ovat jo aikoja sitten todenneet ettei sitä kahvia juoda, ainakaan sohvalla. Seisten kävellen huoneesta toiseen sen päiväkahvin ehkä saa juotua. Päiväunet on myös sitä varten. Siksi myös isommat lapset pitävät lepohetken.

Jos lapsi syö paperia, häntä kielletään. Kyllä se lopulta oppii. Lasta myös pyritään estämään ettei se söisi sitä paperia, eli vahditaan, vaikka se kirja ja kahvikuppi olisikin tärkeitä.
Kuinka monen lapsi muuten on oikeesti koittanu nielasta sitä paperia?! Jos sitä siis sellanen tuppo sielä suussa on? -hyyyyyi kun maistuu pahalle, anna äidille toimii myös aika hyvin.

Ah voi.. rauhallinen lapsi, kirjat, päiväkahvit <3 sellastako se elämä oikeesti voi olla lasten kanssa?
 
"gekko"
9 kk tietää jo että jos on syöty paperia tai pahvia, se kannattaa sylkäistä pois kun kysyy söitkö paperia. Muuten se kaivetaan suusta pois joten helpompi sylkeä.

Vauva lukee omia mainoksia ja opettelee kääntämään sivuja. Kun palaset alkaa olla pieniä ne nypitään pois ja isoin pala saa olla. Eli pystyn lukemaan itse mutta aiempaa hitaammin. Enemmän luen kännykästä nykyään.
 

Yhteistyössä