Onko koululainen vietävä jo tänään takaisin lekurille?

  • Viestiketjun aloittaja mitä tehdä??
  • Ensimmäinen viesti
mitä tehdä??
Eilen käytetty päivystyksessä. Tuttu tauti; keuhkokuume todettiin. Antibiootteja 3 kertaa päivässä. CRP katsottava huomenna uudestaan onko ab. purrut vai ei ja onko vaihdettava toiseksi.

Eilen illalla ei ainakaan ollut kuumeet lähteneet laskuun. Lukemat yli 39 astetta. Ja samoiten oli tänä aamuna. Tuossa keskipäivän aikaan oli lämpöä hieman yli 38 astetta. Mutta nyt lapsi valittaa, että häntä paleltaa eli kuume on taatusti kohta takaisin yli sen 39 astetta. Panadolia annoin aamupäivästä ja eilen myös illalla, mutta eipä noista tunnu nyt olevan mitään hyötyä.

( Eilen päivällä tosin oli lapsella päivystyksessä se tilanne, että kuumetta ei ollut lainkaan. Mutta siis eilen illalla myöhään alkoi kuumeet nousta korkealle. )

( Tänään vain aamusta soitin äidilleni ja sanoin mikä on tilanne lapsella. Hän oli taas todella vihaisella tuulella ja komensi, että teidän on lapsi vietävä tänään takaisin lekurille, jos kuumeet ovat yli 39 astetta. Ettei vain tule mitään ikävyyksiä lapselle. Sanoin, että CRP otetaan vasta huomenna. Mutta ei kun toinen vain jatkaa äkäistä jankuttamistaan. Sanoi vielä pisteliäästi, että jos lapset on hankkinut, niistä on pidettävä huolta. Eli tyypillistä syyllistävää puhetta häneltä. )
 
ennen kuin antibiootti alkaa puremaan, niin siihen menee noin parivuorokautta. pitäis huolehtia säännöllisestä kuumelääkkeen antamisesta. eli kuuden tunnin välein voi antaa kuumelääkkeen. ja burana on tehokkaampaa kuin tuo panadol. jos vaan lapsi sitä pystyy käyttämään
 
vierass
Voinnin mukaan ja tarpeeksi kuumelääkettä. Kestää aikansa ennenkuin antibiootit rupeavat vaikuttamaan ja sehän testataan huomenna. Keuhkokuumeestahan ei hetkessä pääse eroon.
 
ghhj
Niin niistä on pidettävä huolta. Joten opettele antaa sitä kuumelääkettä! Jo ennen kuin se kuume on täysillä päällä.

Annat buranaa ja panadolia molempia säännöllisesti ne annostukset mitä ohjeen mukaan sun lapselle saa antaa.

Ja koita nyt hyvä ihminen keskittyä siihen lapseen äläkä huonoon äitisuhteeseesi.

Keuhkokuume on KOVA tauti, eikä mikään tuttujuttu.
 

Yhteistyössä