Mitäs tykkäätte uudesta VOITIKUSTA, ideana?

  • Viestiketjun aloittaja "Bimbo"
  • Ensimmäinen viesti
virvatuli
Jenkeissähän noita voitikkuja on ollut ties kuinka kauan, suorakaiteen muotoisia. Minusta ne ainakin siellä ollessa oli ihan käteviä, varsinkin leivontavuokien voitelussa.
 
"Lissu"
Voisi olla ihan näppäräkin käytössä. Varsinkin jos käyttää oikeata voita, se on niin jäykkää jääkaappikylmänä että sitä tulee helposti liikaa leivän päälle. Täytyisi kokeilla käytössä että osaisi sanoa mitään. Ei välttämättä huono idea, vaikka ei mun maailmani siiihen kaatuisi jos noita ei ikinä markkinoille tulisi.
 
virvatuli
[QUOTE="Lissu";29821122]Voisi olla ihan näppäräkin käytössä. Varsinkin jos käyttää oikeata voita, se on niin jäykkää jääkaappikylmänä että sitä tulee helposti liikaa leivän päälle. Täytyisi kokeilla käytössä että osaisi sanoa mitään. Ei välttämättä huono idea, vaikka ei mun maailmani siiihen kaatuisi jos noita ei ikinä markkinoille tulisi.[/QUOTE]

Totta. Ei minunkaan maailmani kaatuisi, vaikkei olisi voitikkuja, ei juustoraastetta, ei valmisruokia. Mutta miksi ei voisi olla olemassa käteviä, elämää helpottavia ja aikaa säästäviä ruokavalmisteitakin.
 
vieras*
Vaikuttaa näppärältä. En ymmärrä vertauksia valmiiksi vatkattuun kermavaahtoon tai paistettuun jauhelihaan, tuohan olisi vain sama vanha tuote uudenlaisessa paketissa.
 
onpa taas
Onpa taas järjetön idea. Tuolla voitelee ehkä kolme leipää, sitten täyttämään tikkua...Veikkaan että täyttäminen on sen verran hankalaa että useampi viskaa tikun roskiin siinä vaiheessa ja kaivaa voiveitsen esiin.
 

Yhteistyössä