Onko joku joutunut tekemään sen valinnan,ettei yksinkertaisesti voi antaa isän olla lasten kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja taru111
  • Ensimmäinen viesti
taru111
Ystäväni lasten isän juominen on siinä pisteessä,ettei voi yhtään luottaa. Mistään sovitusta isä ei ole pitänyt kiinni,pettymyksiä toisensa perään. Jos lapset olleet isällään,isä ei ole pystynyt krapulan takia viemään lapsia kouluun yms. Ystävä on päättänyt,että nyt elämä jatkuu ilman tätä "seppoa" sotkemassa ja aiheuttamassa mielipahaa. Alkoholisti on sairastuttanut kaikki läheltään. Oikein vai väärin? mikä olisi paras vaihtoehto?
 
sewfgt
Aikalisää tuossa pitää ottaa ja isälle määräys, että oma elämä pitää olla kunnosa, ennen kuin voi ottaa vastuuta lapsista. Kannattaa katsoa vähän etäämpää sitä asiaa, eikä olla niin läheisriippuvainen.
 
taru111
lisään vielä,että olen itsekkin muinoin tuntenut ystäväni miehen. Perheemme oli aikoinaan paljonkin tekemisissä. Tämä mies sairastui todella salakavalasti alkoholsmiin. Sillon oli jotain viitteitä,mutta kun työ meni,hän rupesi juomaan täysipäiväisesti. Ystävä pakkasi lopulta kamansa ja lähti lasten kanssa. Mies on täysin "tuhoutunut" naisen lähdön jälkeen ja vaikka ystäväni antaisi tavata lapsia. Mies ei ole ollut siinä kunnossa,että voisi aina olla. NYt vaan on niin väsynyt siihen,miten mies edelleen vaikuttaa elämään,vaikka nimenomaan erotessa halusi päästä tästä juovasta miehestä eroon. Ilmeisesti täydellinen etäisyys lasten isään olisi oikea ratkaisu,lasten kannalta. Kuinka paljon pettymyksiä he voivat enää jaksaa???
 
"sisko"
Oikea ratkaisu. Oma veljeni ei ole tavannut lastaan aikoihin,veli on pahasti alkoholisoitunut.
Anteli lapselleen turhia lupauksia jne jne ja lapsi joutui kerta toisensa jälkeen pettymään jne Äiti laittoi lopulta sossun kanssa pisteen touhulle.
 

Yhteistyössä