1v + 2,5v nukkuu samassa huoneessa = mahdotonta?

  • Viestiketjun aloittaja hermot menee
  • Ensimmäinen viesti
hermot menee
Tilanne on se, että kuumien säiden takia 1v:tä ei voi nukuttaa partsilla, joten päikkärit ja illalla nukkumaan meno on siirretty tapahtuvaksi makkariin, jossa myös 2,5v nukkuu. Tätä "ihanuutta" on kokeiltu jo reilu viikko ja meiltä alkaa hermot palaa. Neuvoja?? Kummatkin riekkuu ja villitsee toisiaan eikä nukkumaan menosta tule yhtään mitään. Aiemmin meillä nukkumaanmenoaika on ollut klo 21 ja kummankin nukahtaminen niin päikkäreille kuin yöunille sujunut pääosin hyvin, (ollaan siirretty 1v makkariin sitten kun itse olemme menneet nukkumaan) mutta nyt se on siirtynyt sinne ~23:een.. Aiemmin eivät ole siis menneet samassa paikassa nukkumaan. Ajattelimme, että tässä on uutuudenviehätystä mutta nukuttamishomma vie edelleenkin hermot ja jaksamisen. Meillä on siis vain kaksio, joten makkareita se tasan yksi. Nyt olisi hyvät neuvot kalliit..
 
"Veera"
No 1-vuotiaalle ilmeisesti sisälle nukahtaminen on kokonaan uutta joten ehkä tarvii vähän aikaa että oppii rauhoittumaan. Josko sitten se 1v menis illalla ensin nukkumaan ja sitten kun se nukkuu niin nukuttaisittte vasta isomman lapsen(tai toistepäin) myöhemmin sitten siirrytte nukuttamaan yhtäaikaa. Tuo päiväunihomma on tietty kinkkinen mutta ehkä senkin vois houtaa niin että isompi katsoo vaikka dvd:tä sen aikaa kun pienempi nukahtaa ja sitten pötköttelette isomman kanssa sohvalla olkkarissa josko nukahtaisi siihen.
 
hermot menee
Itse asiassa kerran 1v oli niin väsynyt, että oli kerennyt jo nukahtaa sänkyynsä kun vein isomman makkariin, mutta enpä ajatellut asiaa silloin niin pitkälle että olisin hoksannut kokeilla eri nukkumaanmenoaikoja ihan tarkoituksella...mutta nyt kun sanoitte niin ehdottomasti kokeillaan niin, ehkäpä se olisi meidän pelastus!?

Totta on tuo, että 1v ei ole ollenkaan tottunut nukahtamaan pinnikseen ja se varmasti on vielä kovin uutta hänelle. Olisi aina nousemassa laitaa myöten ja rynkyttää siinä sitten kunnes laitetaan taas maate. Onneksi ei toimenpiteestä suutu.

Isompi tosiaan on alkanut pölpöttämään ja laulamaan nyt nukkumaan mennessä ja tulee pois sängystään. Kehotus olla hiljaa tms toimii aivan päinvastoin, ja tekee tasan päinvastoin kun sanotaan..
 
"huhheijaa"
Been there. Meillä edelleen (lapset 6,5 ja 5 v) nukutetaan eri huoneeseen ja toinen kannetaan sit nukahdettuaan omaan, lasten yhteisen huoneeseen nukkumaan. Meni hermot jo monta vuotta sitten, kaikki kokeiltiin, ja hyvä näin. Joskin pikku hiljaa yritetään siirtyä siihen että nukhataisivat samaan huoneeseen.
 

Yhteistyössä