Minkä ikäisen uskaltaa päästää tykkimäen kummitusjunaan?

  • Viestiketjun aloittaja "miitta"
  • Ensimmäinen viesti
"zxc"
Tää on niin lapsikohtaista. Oma poikamme, joka on erittäin herkkä, oli tosi järkyttynyt 5 vuotiaana kun kävi Tykkimäen kummitusjunassa. On siitä puhunut viimeiset kaksi vuotta. Tänä kesänä, jolloin hän on 7,5 vuotias, kävimme Legolandin uudessa kummitustalossa, koska niin kovasti halusi sinne. Mutta sieltäkin lähdimme kesken kaiken pois. Oli liian pelottavaa, mutta oikeastaan osasin sitä epäilläkin jo etukäteen. Jos omat lapsesi ovat rempseitä, eivätkä pienestä hätkähdä, menkää vaan. Uskoisin, että ainakin 6 vuotias on ihan innoissaan kokemuksesta.
 
kuningatarkuuko
Me käytiin viime vuonna pojan ollessa 4 eikä pelännyt tänä vuonna uudestaan... nauraen tuli ulos. Mut herkille ei sovi. En laittais 3vuotiasta poikaani koska mielikuvitus tekee kovat kepposet pimeän tullen.
 
040608
Meillä on 4vuotiaana halunneet tykkimäen kummitusjunaan ja ovatkin siellä olleet. Mutta käsiä ovat kyllä pitäneet silmien edessä, että en tiedä kuinka paljon oikeasti ovat siellä mitään nähneet. Jotain kurkkivat varmaan. Kyllä se vähän jännä 3v:lle voi olla...
 
äiiiti
Meillä vähän vajaa 3v meni isänsä kanssa kummituslinnaan, tuli itkevänä pois ja kertoi että oli pelottavaa. Muuten rempseä ja reipas lapsi. En pitäny pahana vaikka itki, juteltiin ja kerroin että eivät ole oikeita, ettei tarvi pelätä. Ei jäänyt traumoja eikä asiasta ole tarvinnut jälkeenpäin jutella, yöt nukkuu hyvin ja on niinkuin ei mitään olisi tapahtunutkaan.
 

Yhteistyössä