Siis oikeastiko jo eka-tokaluokkalaisia kiusataan jos ei omista kännykkää?

  • Viestiketjun aloittaja pönkki
  • Ensimmäinen viesti
pönkki
Tuosta toisesta kännykkäketjusta tuli mieleen kun siellä perusteltiin kännykän hankintaa sillä että muuten lapsi joutuu varmasti kiusatuksi.
Onko tämä vain meidän vanhempien ajatus -koska muillakin on pitää meidänkin lapselle hankkia tai muuten sitä varmasti kiusataan- vai tiedättekö että oikeasti lasta olisi koulussa kiusattu siksi ettei omista kännykkää?
 
"winx"
En kyllä usko, että kiusataan. On vain vanhempien omaa mielikuvitusta. Meillä on kolme ala-astelaista. Kaikilla on kännyt(samsung s2plus, samsung galaxy trend plus ja esikoisella ip4) mutteivat koskaan ole ihmetelleet tai nauranneet, että miksiköhän Seppo-Joukolla/Eevalla ei ole kännyä.Tyttö kyllä valitteli, ettei hänen yhdellä kaverilla ole kännyä jotta voisi soittaa hänelle ulos mutta mitään, että onpas köyhä kaveri mulla tms.
 
Luonnevikainen
[QUOTE="positive";30082551]En usko, ja jos kiusaamista on niin se voi alkaa mistä vaan.[/QUOTE]

Samaa mieltä. Syitä voi olla ihan mitä vaan.
Tytön yhdellä kaverilla(eivät ole sama koulussa) on sellainen Samsungin parikymppiä maksava peruskänny mutta selvästi on sellainen johtajatar tyyppiä. Hän on se joka keksii mitä tehdään, minne mennään jne. Eli, ei se puhelin tee ihmistä sosiaaliseksi vaikka olisi kuinka hieno puhelin tahansa.
 
"vieraana"
Eipä meidän tyttöä ainakaan ole kiusattu vaikkei sillä puhelinta olekaan, kun ei sitä mihinkään tarvitse. Kaikki kavereille menemiset sovitaan kuitenkin vanhempien kanssa kun kukaan ei asu kävely etäisyydellä. Menee tokalle.
 

Yhteistyössä